Hokej

MS v hokeji s Dnes24.sk: Jedna správna odpoveď vyčarí úsmev. Vyhrajte pekné ceny!

Počas majstrovstiev sveta sme pre vás pripravili 51 zaujímavých cien. Stačí sa len zapojiť do súťaže, pomocou priloženého formulára odoslať správnu odpoveď a je možné, že sa nájdete medzi výhercami.

Ilustračný obrázok k článku MS v hokeji s Dnes24.sk: Jedna správna odpoveď vyčarí úsmev. Vyhrajte pekné ceny!
Zdroj: TASR

Najprv dôležitá informácia, uzávierka aktuálneho hracieho dňa je 10. mája 2016 o 10:00 h! Mená víťazov denných cien zverejníme rovnako v utorok okolo obeda.

Novú súťažnú otázku nájdete na Dnes24.sk 10.5. v popolud­ňajších hodinách.

Všetky dôležité info o svetovom šampionáte nájdete u kolegov na webe sport7.sk.

Koučom slovenského výberu je v Rusku legenda nášho hokeja Zdeno Cíger. 46-ročný bývalý poctivý útočník spojil svoju kariéru s Trenčínom i Slovanom Bratislava, dokázal sa však presadiť aj v najkvalitnejšej lige sveta. V NHL hájil farby New Jersey, Edmontonu, New Yorku Rangers i Tampy Bay.

Dnešná súťažná otázka sa však týka jeho úspechov v slovenskej reprezentácii. Viete, koľko medailí má tento martinský rodák na konte v pozícii hráča?

Možnosti

A/ 2

B/ 1

C/ 0

pozn. do nižšie umiestneného formulára zadajte písmeno odpovede, ktorá sa vám pozdáva

O čo hráte?

O jednu z troch denných cien – 1. kartón originálnych pív alebo súdok piva a šesť pohárov od spoločnosti KIKA BIER, 2. šatka buff s logom minerálnej vody Budiš a kniha z internetového kníhkupectva Bux.sk, 3. spoločenská hra Piatnik. V deň finálového zápasu šampionátu vyžrebujeme troch majiteľov hlavnej ceny – let balónom pre dve osoby od Darujletbalonom.sk.

Čím viac správnych odpovedí pošlete, tým sú vaše šance na zisk hlavnej ceny vyššie.

MS V HOKEJI 2016
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM