Hokej

MS v hokeji s Dnes24.sk: Hodnotné ceny čakajú práve na vás! Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku

V sobotu sa pozornosť slovenských fanúšikov sústredí hlavne na úvodné vystúpenie zverencov trénera Zdena Cígera. Pre tých, čo radi súťažia, však ponúkame zaujímavý doplnok. Hrajte o jednu z 51 atraktívnych cien.

Ilustračný obrázok k článku MS v hokeji s Dnes24.sk: Hodnotné ceny čakajú práve na vás! Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku
Zdroj: TASR

Na úvod nezabudnite, že uzávierka aktuálneho hracieho kola je 8. mája 2016 okolo 11h! Mená víťazov denných cien zverejníme rovnako v nedeľu okolo obeda.

Novú súťažnú otázku nájdete na Dnes24.sk 8.5. v popolud­ňajších hodinách.

Všetko o MS 2016 sledujte na portáli sport7.sk.

Pre fanúšikov hokeja, ktorí roky pozorne sledujú úspechy i pády slovenského národného tímu, je tu otázka, ktorá je mierne záludná, ale rozhodne nie je neriešiteľná.

Predtým ešte pohľad do hokejovej histórie. Náš výber spadol po rozdelení Česko-Slovenska do C-kategórie, teda po lopate povedané, do tretej ligy. Z nej sa za dva roky vyšplhal medzi elitu.

Nás zaujíma, ktorý z hráčov bol kapitánom reprezentácie v ich poslednom vystúpení tak v C, ako aj o rok na to v B-kategórii MS. Pomôckou je, že tento útočník odohral s „céčkom“ na drese celú premiérovú účasť Slovenska na najvyššom leveli, ktorá sa konala vo Viedni 1996 a naši skončili na konečnom 10. mieste.

Možnosti

A/ Oto Haščák

B/ Miroslav Šatan

C/ Peter Šťastný

pozn. do nižšie umiestneného formulára zadajte písmeno odpovede, ktorá sa vám pozdáva

PREČÍTAJTE SI AJ: Nech bože dá! Štartujú hokejové MS, majú sa Slováci báť najhoršieho?

O čo hráte?

O jednu z troch denných cien – 1. kartón originálnych pív alebo súdok piva a šesť pohárov od spoločnosti KIKA BIER, 2. šatka buff s logom minerálnej vody Budiš a kniha z internetového kníhkupectva Bux.sk, 3. spoločenská hra Piatnik.

V deň finálového zápasu šampionátu vyžrebujeme troch majiteľov hlavnej ceny – let balónom pre dve osoby od Darujletbalonom.sk. Ich mená zverejníme v pondelok 23. mája.

Čím viac správnych odpovedí pošlete, tým sú vaše šance na zisk hlavnej ceny vyššie.

MS V HOKEJI 2016
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM