Tlačové správy

Musí sa vždy pre krásu trpieť?

Hovorí sa, že pre krásu sa musí trpieť. Zrejme je to pravda, niektoré krásne topánky sú nepohodlné, v niektorých úžasných šatách sa cítite nepohodlne a tešíte sa, keď sa z nich vyzlečiete, návšteva kozmetičky tiež nie je úplne bezbolestná.

Ilustračný obrázok k článku Musí sa vždy pre krásu trpieť?
Zdroj: TASR

No sú tu aj zákroky, ktoré vám pridajú na kráse, no nebudú skúšať váš prah bolesti, koľko vydrží.

Ako na bielenie zubov?

Máte na výber z troch možností, môžete skúšať „osvedčenú“ domácu receptúru so sódou bikarbónou, áno, môže to fungovať, no vaša zubná sklovina bude z toho nešťastná a časom aj vy. Môžete navštíviť zubára, ktorého návštevy sa vždy bojíte viac ako konca sveta a tá posledná možnosť? Treťou možnosťou sú bieliace pásiky na zuby, ktoré si nalepíte na zuby na 30 – 60 minút a môžete si byť istý, že vašej sklovine nič nehrozí, pretože sú bezpečné. Tento proces opakujte po 14 dní a vaše zuby budú žiarivejšie ako Nicole Kidmanovej.

Bolí zväčšenie pier?

Nebudeme si klamať – áno, bolí, preto sa používa lokálna anestéza. Pri niektorých spôsoboch zväčšenia pier, ktoré vydržia iba pár mesiacov, vám hrozia opuchy, ktoré sú bolestivejšie ako samotná aplikácia. No dlhotrvajúce zväčšenie pier Volbella je navrhnuté tak, aby vaše pery neopuchali a po jednej aplikácii vydržal efekt približne jeden rok. Čo dosiahnete týmto spôsobom? Zvýraznia sa vám kontúry a objem pier, napravia sa vám vpadnuté kútiky úst a vyplnia sa vám jemné vrásky, čo vráti perám mladistvý vzhľad.

Ako dlho vydrží epilácia laserom?

Až 80 % chĺpkov epilovaného miesta dokáže odstrániť trvalá laserová epilácia, preto je vhodné epiláciu podstúpiť ešte jedenkrát. Je tento zákrok bolestivý? Laserový paprsok je zároveň chladený aj kryogénom, čo minimalizuje bolesť. A ako dlho trvá epilácia? Epilácia alexandritovým laserom Candela GentleLase neničí chĺpok po chĺpku, ale až 1 cm2 naraz, takže to záleží od toho, akú veľkú oblasť ste sa rozhodli epilovať.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM