Peter Klimant Rôzne

Muži v Moravciach len tak zvŕtali hlavami: Sexy krásky na ulici iba v bikinách! FOTO

Mnoho mužov zo Zlatých Moraviec pravdepodobne ešte teraz pobolievajú krky z toľkého otáčania svojich hláv. Priamo na námestí sme totiž mohli vidieť celú plejádu príťažlivých krások a to odetých len v bikinách.

Ilustračný obrázok k článku Muži v Moravciach len tak zvŕtali hlavami: Sexy krásky na ulici iba v bikinách! FOTO
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Čo sa to vlastne v našom meste dialo? Počas víkendu sa v jednom penzióne v Zlatých Moravciach konalo sústredenie finalistiek súťaže Fotomodelka Európy – Slovakia 2015, ktorej finále sa bude konať 13. mája v Divadle Andreja Bagara v Nitre. A šestnásť krások z celého Slovenska zavítalo práve do Moraviec. Prišli si k nám nacvičiť finálový program a taktiež absolvovali viaceré zaujímavé skúšky šiat spojené s fotením. A fotilo sa aj na našom námestí.

Toto sústredenie sme vymysleli kvôli tomu, že dievčatá sa chceli stretnúť a spoznať sa. V podstate sme dali dokopy to, že zároveň sa spoznajú, poskúšajú si plavky, od módnej návrhárky veci a topánky a okrem toho si prejdeme a nacvičíme program," prezradila hlavná organizátorka súťaže Ivana Matušková.

Na sústredenie prišlo i niekoľko fotografov, ktorí baby profesionálne nafotili. „Išlo o to, aby baby nabrali čo najviac skúseností, aby si zvykli na ten objektív a dobre sa zabavili,“ dodala Matušková.

Mnohé z nich tak v Moravciach zažili svoje prvé profesionálnejšie fotenie. Boli tu však aj také, ktoré nestáli pred objektívom po prvýkrát. „Ja už mám toho veľa za sebou, čo sa fotenia týka. Už som aj kalendáre dva nafotila. Do tejto súťaže som sa prihlásila preto, lebo som to chcela proste vyskúšať a aby mi to prinieslo nové príležitosti,“ povedala finalistka Diana Melichová (20), ktorá dodala, že v súťaži sa najviac obáva prehliadky počas finálového večera pred veľkým davom ľudí.

Skúsenosti s profi fotením už mala i Lenka Nehezova (24), pre ktorú je súťaž Fotomodelka Európy – Slovakia veľkou výzvou. „Chcela som získať nové skúsenosti a spoznať nových ľudí a je to pre mňa samozrejme ďalšia výzva, kde mám možnosť sa niečo nové naučiť,“ prezradila Lenka, ktorá v minulosti absolvovala i súťaž Miss Nitra.

Súťaž Fotomodelka Európy vznikla v Ríme v Taliansku pred piatymi rokmi. Každoročne sa do nej zapájajú viaceré krajiny. Na Slovensku funguje už štvrtý rok. Výhra v tejto súťaži znamená pre začínajúcu modelku otvorené dvere do sveta profesionálneho fotomodelingu.

Polonahá krásky v bikinách: Do Moraviec zavítali fotomodelky
24
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Zlaté Moravce navštívili finalistky súťaže krásy: Bolo sa na čo pozerať
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM