Jakub Forgács Krimi

Na celom Slovensku prebehnú dve veľké policajné kontroly: Na TOTO si posvietia muži zákona!

Ak sadáte za volant, zbystrite pozornosť. Policajti sa pripravujú hneď na dve veľké kontroly. Pozrite, na čo si treba dať obzvlášť pozor.

Ilustračný obrázok k článku Na celom Slovensku prebehnú dve veľké policajné kontroly: Na TOTO si posvietia muži zákona!
Zdroj: TASR

Polícia v dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky nepoľaví ani koncom prázdnin. „Už o pár dní, v posledný augustový víkend, začne akcia, zameraná na kontrolu dodržiavania povinností vodičov a zákazu požitia alkoholu a iných návykových látok vodičmi pred alebo počas vedenia vozidla,“ prezradila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová.

Polícia bude v teréne aj pri štarte nového školského roka. „Polícia počas prvého školského dňa, v stredu 2. septembra 2015, posilní hliadky na celom Slovensku. Policajná akcia bude zameraná na zvýšený dohľad nad bezpečnosťou školákov v okolí základných škôl a priľahlých uliciach,“ pokračovala hovorkyňa so slovami, že policajti dohliadnu aj na plynulosť cestnej premávky, v prípade potreby budú riadiť a usmerňovať premávku. Cieľom tejto akcie je zabezpečiť maximálnu bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky.

A už v septembri nás čaká ďalšia veľká policajná kontrola. „Na september je pripravená dopravno-bezpečnostná akcia TISPOL so zameraním na kontrolu používania bezpečnostných pásov,“ dodala Baloghová.

mjr. Ing. Denisa Baloghová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM