Nicole Regecová Ostatné športy

Na dvoch kolesách s mestským architektom? Každý sa dočká cyklistického darčeku!

Chcete sa na chvíľu stať tvorcom mestskej cestnej infraštruktúry? Nasadnite na bicykel s architektom mesta a rozmýšľajte ako on. Peter Kašša odpovie na otázky, týkajúce sa cyklistiky v meste. A dočkáte sa aj milého prekvapenia!

Ilustračný obrázok k článku Na dvoch kolesách s mestským architektom? Každý sa dočká cyklistického darčeku!
Zdroj: TASR

Jedinečnú príležitosť, pozrieť sa na dopravu v meste očami architekta, ponúka mesto pod Pustým hradom. Každý tretí štvrtok v mesiaci totiž bude Zvolenčanom na bicykli robiť spoločnosť Peter Kašša z Odboru územného plánovania.

Každý mesiac pôjdete inou časťou mesta, pričom zodpovie všetky otázky. Dozviete sa, čo mesto plánuje, čo ohľadom cyklistiky v meste funguje a čo ešte nie. Mestská jazda s architektom chce napokon ukázať, že na bicykli sa mestom jazdiť dá.

Prvá jazda čaká Zvolenčanov už vo štvrtok 19. mája cyklojazdou na sídlisko Podborová a Západ-Tepličky. Štartovať sa bude vždy vo štvrtok na námestí SNP o 16:00. Svoju účasť však treba nahlásiť vopred na mail verejnost@zvolen.sk. Podujatie je súčasťou kampane Cyklopozitív: Roztoč to na bicykli – Odzvoň autám. Tešiť sa môžete na malé prekvapenie pre každého účastníka – zvonček na bicykel.

Čítajte viac:

Netradičný nápad študentky sa dočkal realizácie. Vo Zvolene sa uskutoční nekonferencia

Triumf zvolenských gymnazistiek v celoštátnej súťaži. S čím dokázali zabodovať?

Foto: ilustračné

Plagát cyklojazdy s mestským architektom
1
Galéria
Zdroj: Mesto Zvolen
Zdroj: Mesto Zvolen
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM