Aktualizované Anton Hrachovský Krimi

Na jazere pri Bratislave uviazlo 14 havkáčov: Na pomoc prišli hasiči, polícia pátra po žene (45)

Pri Devínskom jazere uviazlo na ostrovčeku uprostred vody vyše desiatka psov. O pomoc bola požiadaná aj Sloboda zvierat.

Ilustračný obrázok k článku Na jazere pri Bratislave uviazlo 14 havkáčov: Na pomoc prišli hasiči, polícia pátra po žene (45)
Zdroj: TASR

Hasiči zachraňujú skupinu psov, ktorá uviazla na ostrovčeku uprostred vodnej hladiny v lokalite Devínske jazero, v smere k rieke Morave v zatopenej, neprístupnej oblasti.

Zásah hasičov pri Devínskom jazere

Hasiči dostali hlásenie v sobotu po 09.00 h. „Po príjazde na miesto naša jednotka zistila, že na ostrovčeku uviazlo 14 psov rôznych plemien a rôznych veľkostí,“ informovali z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Hasiči žiadajú o pomoc Slobodu zvierat.

Polícia pátra po 45-ročnej žene

V súvislosti s prípadom psov, uviaznutých na ostrovčeku uprostred vodnej hladiny v neprístupnom teréne v okolí Devínskeho jazera v Bratislave, pátrajú policajti po 45-ročnej žene, ktorá mala na tomto mieste v piatok (5.1.) večer venčiť približne 17 psov. Odvtedy však o sebe nepodala žiadnu správu.

Policajti našli na mieste aj zaparkované osobné motorové vozidlo a osobné veci neznámej osoby. „Hliadky i s pomocou služobného psa, v súčinnosti s príslušníkmi poriečneho oddelenia Prezídia PZ a hasičmi pátrajú po nezvestnej žene,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM