Krimi

Na Sídlisku pod Sokolejom zhorelo osobné auto: Policajti dali do cely troch mladíkov!

Auto mladého Humenčana (23), odparkované v Humennom na Sídlisku pod Sokolejom, zachvátili plamene. Po požiari si viac na ňom už nezajazdí... Vo veci začali hneď konať muži zákona. Traja mladíci (19,19,22) skončili v cele policajného zaistenia!

Ilustračný obrázok k článku Na Sídlisku pod Sokolejom zhorelo osobné auto: Policajti dali do cely troch mladíkov!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako pre spravodajský portál Humenné 24 uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom vzniesol obvinenie 19-ročnému Petrovi, 22-ročnému Patrikovi a 19-ročnému Renému pre prečin poškodzovanie cudzej veci spáchaného formou spolupáchateľstva.

„Peter sa mal s Patrikom a Reném za úplatu dohodnúť na tom, aby podpálili osobné motorové vozidlo zn. Citroën Saxo, ktorý patril 23-ročnému Humenčanovi. Muži tak mali urobiť 25.4. 2015 o 01.00 ho­dine, na Sídlisku pod Sokolejom. Patrik mal auto poliať benzínom a podpáliť zapaľovačom, René mal dávať pozor, aby ich nik nevidel,“ priblížila J. Migaľová.

Podľa ďalších slov policajnej hovorkyne auto začalo horieť, pričom v dôsledku vzniknutého požiaru došlo k úplnému zničeniu interiéru vozidla, rozbitiu okien, poškodeniu strechy i všetkých dverí a auto sa stalo neupotrebiteľným.

Spôsobenú celkovú škodu vyčíslili na najmenej 1 400 eur. „Peter, Patrik ako aj René boli umiestnení do cely policajného zaistenia,“ dodala Migaľová.

Humenné, Sídlisko pod Sokolejom: Takto skončilo osobné auto po ničivom požiari
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM