Tlačové správy

Najčarovnejší pozdrav týchto Vianoc

Každoročné posielanie vianočných pozdravov nemusí byť rutina či nuda! Máme pre vás špeciálny spôsob, ako zaželať krásne Vianoce vašim blízkym kúzelným a osobným spôsobom. Pozor, navyše môžete vyhrať 30 eur!

Ilustračný obrázok k článku Najčarovnejší pozdrav týchto Vianoc
Zdroj: TESCO SR

Vianoce majú špeciálny význam

Vianoce sú najmagickejším obdobím v roku. Snehové vločky prekryjú krajinu zázračným trblietavým tichom a my sa konečne na chvíľu zastavíme a užívame si prítomný okamih. Tieto sviatky sú časom, keď myslíme viac na druhých ako na seba, časom, keď sa môžeme prestať naháňať a povedať si všetky úprimné slová, ktoré väčšinou splývajú v ruchu každého pracovného dňa. Sú obdobím, keď máme čas na výnimočné veci.

Urobme to krajšie

Vianoce majú pre každého človeka špeciálny význam, ktorý do unikátneho celku spojí až teplo domova. To, že myslíme na druhých, sa každoročne snažíme vyjadriť slovami, ktoré majú magickú úlohu. Tentokrát to môžete urobiť ešte osobnejšie ako zvyčajne. Vďaka našim vianočným trhom môžete odoslať vianočné prianie vytvorené svojím vlastným hlasom. Takto vytvorené vianočné prianie pošleme vašim blízkym v podobe čarokrásnej vianočnej vločky, ktorá v sebe nesie aj kus vás samotných.

Dvojitá výhra

Okrem originálneho online priania pre svojich blízkych môžete získať aj nákupné poukážky do Tesca v hodnote 30 eur. Do súťaže sú automaticky zapojené všetky vianočné priania vo vločke vytvorené do 20. 12. 2016.

Nahrajte aj vy originálny vianočný pozdrav pre svojich blízkych práve tu a vyhrávajte spolu s Tescom.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: TESCO SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM