Tomáš Batiz Hokej

Najlepší nováčik Tipsport ligy Matúš Sukeľ: Nominácia na prvý zraz reprezentácie

Útočníkovi mikulášskeho hokeja Matúšovi Sukeľovi sa darí. Najnovšie dostal pozvánku do hokejovej reprezentácie.

Ilustračný obrázok k článku Najlepší nováčik Tipsport ligy Matúš Sukeľ: Nominácia na prvý zraz reprezentácie
Zdroj: TASR

Generálny manažér slovenskej hokejovej reprezentácie Miroslav Šatan zverejnil nomináciu hráčov na prvý tohtosezónny reprezentačný zraz. Tím sa zíde v pondelok, 21. augusta na zimnom štadióne v Žiline. Medzi nominovanými je aj náš talentovaný Matúš Sukeľ.

Najlepší nováčik

Slovenský zväz ľadového hokeja opäť po dvoch rokoch usporiadal slávnostné odovzdanie cien ankety Hokejista roka. 21-ročný útočník bol zároveň vyhlásený za najlepšieho nováčika Tipsport ligy za uplynulú sezónu. „Veľmi ma potešilo takéto ocenenie a je to pre mňa motivácia do ďalšej roboty,“ skonštatoval pre oficiálny web klubu Matúš Sukeľ.

„Myslím si, že najviac mi pomohol pri prechode z ju­niorky do áčka Marek Uram, ktorý sa mi snaží stále dávať dobré rady,“ spomína Sukeľ.

Poďakoval spoluhráčom

V rozhovore pre klubovú webovú stránku Sukeľ ďalej poďakoval svojim spoluhráčom najmä v útoku, bez ktorých by podľa jeho slov toto ocenenie nezískal. „V skratke to je ťažko opísať, ale určite je za tým veľa rokov trénovania, ale to je samozrejme u všetkých chalanov, ktorí hrajú hokej. Tento rok to vyšlo na mňa a som veľmi vďačný mojim spoluhráčom, hlavne z útoku, bez ktorých by som toto ocenenie určite nezískal, dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM