Jakub Forgács Rôzne

Nečakaná návšteva na bystrickom sídlisku: Kam si to namierila srnčia rodinka? FOTO

Vidieť srnku priamo v meste, to človek nezažije každý deň. V Banskej Bystrici sa dokonca ukázala rovno celá rodinka. Pozrite sa, čo ich mohlo zaujímať na mieste, v okolí ktorého sa potulovali!

Ilustračný obrázok k článku Nečakaná návšteva na bystrickom sídlisku: Kam si to namierila srnčia rodinka? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Krásny pohľad na srnčiu rodinku sa naskytol pracovníkom Komunitného centra Fončorda v pondelok ráno. „Tie srnky boli úplne čarovné. Boli štyri, úplne pokojné, postávali flegmaticky na briežku, hneď pri vchode, zvedavo sa obzerali a dokonca som mala pocit, že sa usmievali,“ povedala pre spravodajský portál Bystrica 24 Silvia Žabková so slovami, že asi aj ich zlákalo na prechádzku krásne jarné slniečko.

Zisťovali sme, čo by mohlo na tomto mieste zaujímať nečakaných návštevníkov z lesa, ale aj ľudí, ktorí zavítajú do Komunitného centra Fončorda. „Momentálne sa naši seniori opäť vzdelávajú v prekonávaní seba na počítačoch. Začína kurz angličtiny pre dospelých, ktorý bude bývať každý utorok od 17:30 do 19:00,“ pokračovala v rozprávaní. Pripomenula, že v sobotu 23 apríla bude na Havranskom obzvlášť veselo, keďže tu plánujú veľké komunitné podujatie pre širokú verejnosť pod holým nebom s názvom Eko deň.

„Koncom mesiaca nás navštívi spisovateľka Denisa Ogino, ktorá nás prenesie do Japonska a zážitkov z tejto krajiny, vrátane gastronomických prekvapení. Rodičom detí tiež poradíme, ako zvládnuť pubertu svojich ratolestí bez ujmy na zdraví a s úsmevom.“ povedala Žabková. „V Komunitnom centre Fonočorda to žije a je dôvod na úsmev všetkých, ktorí si nájdu čas a prídu na návštevu,“ dodala s úsmevom.

Čítajte tiež:

Bystričan, ktorý si vybral šľachetnú prácu: Ľuboš zasvätil svoj život pomoci malým pacientom

Liečba v Rooseveltke, aká v kraji nemá páru: Bystrickí lekári zachraňujú pacientov špeciálnou transplantáciou

FOTO: Milá návšteva na bystrickom sídlisku
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM