Krimi

Nehoda ako zo zlého sna neďaleko Spišskej: Mladík (26) nezastal na stopke a napálil to rovno do policajtov!

Rušné chvíle pár kilometrov od Spišskej. Podľa slov polície mladý vodič (26) narazil na Felícii do policajného auta. Pri nehode sa zranili dvaja policajti.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda ako zo zlého sna neďaleko Spišskej: Mladík (26) nezastal na stopke a napálil to rovno do policajtov!
Zdroj: TASR

Ako nás informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó dnes hodinu po polnoci došlo v obci Jamník okres Spišská Nová Ves k dopravnej nehode medzi dvoma vozidlami.

„K dopravnej nehode došlo potom, čo 26-ročný vodič zo Spišských Vlách, viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda-Felícia v obci Jamník v smere od obce Domaňovce a podľa doterajšieho vyšetrovania na križovatke nerešpektoval dopravnú značku STOJ, daj prednosť v jazde a narazil do služobného motorového vozidla ministerstva vnútra s označením POLÍCIA, ktoré smerovalo od obce Odorín na obec Chrasť nad Hornádom,“ ozrejmil Szabó.

Ako doplnil v dôsledku nárazu policajné vozidlo následne narazilo do elektrickej rozvodnej skrine. „Po dopravnej nehode boli vodiči podrobení dychovej skúške na zistenie požitia alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom,“ uviedol policajný hovorca s tým, že pri nehode došlo k zraneniu oboch policajtov (vodič ľahko a spolujazdec ťažko).

K zraneniu vodiča vozidla Škoda Felícia a ani jeho dvoch spolucestujúcich podľa slov polície nedošlo.Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 4 500 eur a škoda na elektrickej rozvodnej skrini na cca 1500 eur. „Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ uzavrel Szabó.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM