Barbara Dallosová Krimi

Nehoda na obchvate Žiaru: Kamión s mladým vodičom (23) skončil na streche, spúšť okolo! FOTO

Len pár mesiacov fungujúci obchvat Žiaru nad Hronom bol v skorých ranných hodinách dejiskom dopravnej nehody kamiónu. Ten podľa polície prerazil zvodidlá a skončil na streche v priekope. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na obchvate Žiaru: Kamión s mladým vodičom (23) skončil na streche, spúšť okolo! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Cesta R2, teda obchvat, ktorý mal odľahčiť dopravu na hlavnom ťahu cez Žiar nad Hronom, funguje už niekoľko mesiacov. Oficiálne ho otvorili 15. decembra minulého roka. Dnes (27.5.) v skorých ranných hodinách si nový obchvat vyžiadal dopravnú nehodu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

,,Dnes (27.5.) došlo v skorých ranných hodinách na rýchlostnej ceste R2 k dopravnej nehode kamiónu. 23-ročný vodič viedol nákladné motorové vozidlo Renault po rýchlostnej ceste R2, pričom pravdepodobne v dôsledku únavy nezvládol riadenie a následne prešiel cez zvodidlá do priekopy kde sa vozidlo prevrátilo na strechu," približuje Kováčiková.

Ako pokračovala policajná hovorkyňa, úradovala zrejme únava, alkohol totiž u vodiča zistený nebol. ,,Vzniknuté škody sa počítajú v desaťtísícoch eur. ,,Vodič pri nehode utrpel ľahké zranenia. Škoda, ktorá pri nehode vznikla, bola vyčíslená na približne 59-tisíc eur," dodala na záver Kováčiková.

Foto: Policajný zbor SR

Nehoda na R2-ke: Takto skončil havarovaný kamión
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM