Krimi

Nehody v Bratislave a okolí pribúdajú: Na D1 sa zrazili štyri autá, v Ružinove vodička zranila tínedžerky

Dnešný deň by sa dal nazvať aj čiernym piatkom. Od rána sa to v Bratislavskom kraji vážnymi nehodami len tak hemží...

Ilustračný obrázok k článku Nehody v Bratislave a okolí pribúdajú: Na D1 sa zrazili štyri autá, v Ružinove vodička zranila tínedžerky
Zdroj: TASR

Osem zranených

Hasiči zasahovali pri hromadnej dopravnej nehode štyroch osobných áut, ktoré sa zrazili na diaľnici D1, na 12. kilometri v smere z Bratislavy do Senca. Medzi ôsmimi zranenými je aj jedno dieťa.

„Pri udalosti sa zrazili štyri osobné motorového vozidlá a celkom sa zranilo osem osôb, z toho jedno dieťa,“ uviedla hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová. Dopravu na mieste riadila polícia, neprejazdné boli dva pruhy. Pri udalosti zasahovalo deväť hasičov.

Vodička zranila dve tínedžerky

K ďalšej nehode došlo na Miletičovej ulici v smere na Trnavskú cestu. Vodička osobného auta Renault Thalia tam na priechode pre chodcov zrazila dve tínedžerky. Podľa denníka cas.sk polícia informovala, že požitie alkoholických nápojov dychová skúška u vodičky nepreukázala. Autobusy a trolejbusy polícia z miesta nehody na nevyhnutne potrebný čas odkláňala. Zranené tínedžerky previezli do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave.

Zdroj: Ilustračné foto
Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM