Webnoviny - Svet

Nemocnica v Skalici plánuje modernizáciu

WEBNOVINY.SK

Foto: npsskalica.sk BRATISLAVA 9. augusta (WEBNOVINY) – Nemocnica s poliklinikou Skalica, a.s. plánuje modernizáciu za 13,5 mil. eur. Ako sa uvádza v zámere zverejnenom na portáli appril.com, zdravotnícke zariadenie chce okrem iného vybudovať oddelenie urgentného príjmu a rozšíriť služby rádiodiagnostického oddelenia. Pribudnúť by malo pracovisko magnetickej rezonancie.

Nemocnica chce taktiež pristaviť pravé krídlo hlavného pavilónu, ktoré by prinieslo rozšírenie lôžkovej kapacity a celkovú modernizáciu oddelenia anestézie a intenzívnej medicíny, ortopedického oddelenia a kardiologickej časti interného oddelenia. Revitalizované bude i prízemie hlavného pavilónu, kde sú v súčasnosti umiestnené odborné ambulancie a oddelenie fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie. V projekte sa počíta aj s rekonštrukciou rozvodov tepla, zateplením budovy a výmenou okien.

Nemocnica s poliklinikou Skalica, a.s. je všeobecná nemocnica, ktorá poskytuje zdravotnú starostlivosť pre viac ako 110 tis. obyvateľov spádovej oblasti okresov Skalica, Senica a okrajových častí okresov Myjava a Malacky. Zariadenie poskytuje zdravotnú starostlivosť v rozsahu všeobecnej ambulantnej starostlivosti, špecializovanej zdravotnej starostlivosti, ústavnej liečebno-preventívnej starostlivosti, rýchlej lekárskej a rýchlej zdravotnej pomoci a dopravnej zdravotnej služby.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM