Jakub Forgács Rôzne

Nevšedný úkaz nad Bystricou: Mladík pozrel na nebo a hneď chytal foťák! FOTO

Pri pohľade na oblohu vie človek zazrieť kadečo. Či už sú to blesky, nezvyčajné dúhy a výnimočne aj zatmenie slnka. V Banskej Bystrici sa naskytol ďalší zaujímavý úkaz, tentoraz z iného súdka. Keď ho zbadal mladý Bystričan, hneď bral do rúk foťák. Pozrite, čo sa mu na nebi podarilo zaznamenať.

Ilustračný obrázok k článku Nevšedný úkaz nad Bystricou: Mladík pozrel na nebo a hneď chytal foťák! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Fotky sa podarilo urobiť nášmu čitateľovi Jakubovi. Toho v nedeľu ráno, presne o 8:50 zaujal nevšedný úkaz na oblohe nad Banskou Bystricou, ktorý vyzeral ako hríb po atómovom výbuchu či výbuch sopky. Nebolo mu veľa treba. Neváhal a hneď na to, čo spozoroval nad sebou, mieril objektív.

Snímky, ktoré si môžete pozrieť v našej galérii, Jakub nafotil na banskobystrickom sídlisku Uhlisku a hneď nám ich zaslal do redakcie. „Skutočne ma to prekvapilo, takmer som sa zľakol, pretože niečo také sa nevidí každý deň. Na modrej oblohe bol biely hríb, možno trochu kostrbatý, ale aj tak vyzeral dosť reálne,“ napísal nám.

Tento prírodný úkaz sme ukázali aj ďalším ľuďom. A ich reakcie? „Na moment som sa aj zľakla, radšej vidím na oblohe krajšie veci ako výbuch,“ povedala Bystričanka Zuzana. „Hotový atómový výbuch, našťastie sme tak malá a bezvýznamná krajina, že na nás by asi nikto také bomby nemíňal,“ doplnil s úsmevom jej priateľ Juraj.

Vy si obrázky, ktoré sa podarilo zaznamenať na oblohe nad Banskou Bystricou, môžete pozrieť v našej fotogalérii!

Mladík zachytil zaujímavý úkaz na našom nebi: Toto odfotil nad Bystricou!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM