Tlačové správy

Nezakladajte úver nehnuteľnosťou, obnova bytu či domu ide aj bez toho

Dôvod je zrejmý. Stavebné sporenie v Prvej stavebnej sporiteľni je mimoriadne výhodný spôsob na prefinancovanie či už nového, alebo zmeneného bývania.

Ilustračný obrázok k článku Nezakladajte úver nehnuteľnosťou, obnova bytu či domu ide aj bez toho
Zdroj: Dnes24.sk

Dôvod je zrejmý. Stavebné sporenie v Prvej stavebnej sporiteľni je mimoriadne výhodný spôsob na prefinancovanie či už nového, alebo zmeneného bývania. Hlavne vtedy, keď nechcete alebo nemôžete zabezpečiť požičané prostriedky nehnuteľnosťou.

Nechcú či nemôžu

Medzi tých, ktorí nechcú zakladať úver svojím bytom alebo rodinným domom, patria predovšetkým starší ľudia. Tí, ktorí vlastnia byt alebo rodinný dom už niekoľko desaťročí, dávno ho splatili a je v ich vlastníctve. Kvôli zatepleniu, výmene okien, podláh či stavebným úpravám nie sú ochotní založiť toto svoje bývanie v prospech banky. Sú to tiež tí, ktorí už splácajú, napríklad hypotéku, ktorú nehnuteľnosťou chtiac-nechtiac v prospech banky už založili. A ďalšiu skupinu predstavujú mladí ľudia, ktorí sa na získanie svojho prvého bývania ešte len pripravujú. Ich problémom je, že zatiaľ nevlastnia nič, čo by ako zábezpeku úveru mohli využiť.

Výhodné podmienky

Práve títo ľudia oceňujú, že Prvá stavebná sporiteľňa im bez zakladania nehnuteľnosti požičia viac peňazí ako iné banky. A tiež, že úverové podmienky, ktoré tu nájdu, sú pre nich výhodné. Stačí len patriť k sporiacim klientom PSS, a. s., a banka vám bez zabezpečenia nehnuteľnosťou poskytne prostriedky až do výšky 50 000 eur. Pravda, musíte preukázať, že máte na úhradu mesačných splátok úveru. To by však nemal byť problém. Kombinácia nízkej úrokovej sadzby s až 30-ročnou splatnosťou úveru znamená, že mesačné splátky bezpečne zvládnu aj ľudia s nižšími príjmami.

Ešte ste nesporili?

Čo v prípade, ak nie ste sporiacim klientom PSS, a. s.? Žiaden problém. Určite ste niekedy v živote splácali alebo ešte splácate nejaký úver. Ak ste splácali zodpovedne, Prvá stavebná sporiteľňa nemá problém poskytnúť vám bez zábezpeky nehnuteľnosťou až do 45 000 eur. Za tieto peniaze sa dá kráľovsky zrekonštruovať takmer každá nehnuteľnosť. A dokonca za ne kúpite aj menší byt alebo starší rodinný dom. Pravda, v závislosti od zvolenej lokality, veku a veľkosti nehnuteľnosti. Nezabudli sme ani na tých, ktorí dosiaľ nesporili ani nič nesplácali. Bez potreby založiť úver nehnuteľnosťou im PSS, a. s., poskytne prostriedky do výšky 15 000 eur.

Viac informácií získate na www.pss.sk, alebo zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55.

foto: Prvá stavebná sporiteľňa

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Prvá stavebná sporiteľňa
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM