Alexandra Kolínská Hokej

Nitrania stále skloňujú zápas s oceliarmi: Aha, čo im chýba :)

Nitrianski hokejisti majú dôvod na radosť. V domácom zápase sa im podarilo pokoriť úradujúceho majstra HC Košice. Fanúšikovia spod Zobora však tento zápas stále skloňujú, pozrite, čo je za tým!

Ilustračný obrázok k článku Nitrania stále skloňujú zápas s oceliarmi: Aha, čo im chýba :)
Zdroj: Dnes24.sk

Tretí zápas Tipsport Ligy si zahrali Oceliari pod Zoborom. Súper porazil úradujúceho majstra HC Košice o jediný gól, pre Nitru je to prvé víťazstvo v novej sezóne. Fanúšikom Nitry však stále niečo chýba.

Držitelia permanentiek na domáce zápasy HK Nitra mali po predložení vstupenky zo zápasu s Libercom dostať pri vstupe na štadión pred stretnutím s HC Košice nový šál. „HK Nitra sa ospravedlňuje tým permanentkárom, ktorí včera nedostali odškodné v podobe šálu. Priamo na mieste si mohli vybrať upomienkový predmet v podobe šálu alebo jedinečného odznaku venovanému nášmu pôsobeniu v Lige Majstrov,“ informuje Miroslav Kováčik, riaditeľ HK Nitra.

Ako nás upozornilo niekoľko priaznivcov nitrianskeho hokeja, šál nedostali ani po splnení podmienok avizovaných klubom. „Niekoľko fanúšikov si bohužiaľ vymenilo za šál aj lístok zo včerajšieho zápasu (veríme, že z nevedomosti ) a tým vznikol nedostatok pre permanentkárov,“ informuje Miroslav Kováčik.

Nový riaditeľ HK Nitra navrhuje aj možné riešenie. „Pokiaľ si chcú dotknutí fanúšikovia prevziať odznak, môžu sa s lístkom z Liberca a permanentkou zastaviť na sekretariáte zimného štadióna. Druhá možnosť je si počkať na šál, ktorý musíme znovu zadať do výrobni. O ich dodaní budeme priebežne informovať,“ informuje Miroslav Kováčik. „Ďakujeme za pochopenie a veríme, že nám zostanete naďalej verní,“ dodal na záver Kováčik.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM