Rastislav Búgel Futbal

Nitriansky športovec hviezdou internetu: Miroslav Stoch valcuje slovenský Facebook, má najviac fanúšikov!

Kto by už dnes nepoznal Facebook? Najväčšiu sociálnu sieť na svete dnes využívajú ku komunikácii a zábave všetky vekové kategórie. K zvyšovaniu popularity ju využívajú aj slovenské „celebrity“.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky športovec hviezdou internetu: Miroslav Stoch valcuje slovenský Facebook, má najviac fanúšikov!
Zdroj: Dnes24.sk

Silu sociálnych sietí objavili aj herci, politici, jednoducho významné osobnosti každodenného života. Chýbať medzi nimi nemôžu ani športovci. A práve jednému z nich patrí absolútne prvá priečka, čo sa týka popularity na Facebooku.

Tomu na Slovensku nevládne nik iný ako 25-ročný nitriansky rodák a športovec Miroslav Stoch. Futbalista, ktorého meno sa aktuálne spája s tureckým Bursasporom, kde zamieril na ročné hosťovanie z Fenerbahce.

Stoch na slovenskom Facebooku prekonal v počte fanúšikov aj Rytmusa (571-tisíc) alebo Petra Sagana (504-tisíc). Svoje „páči sa mi“ mu totiž podľa portálu socialbakers.com odovzdalo neuveriteľných 1 633 044 fanúšikov a s prehľadom tak strčil do vrecka ktoréhokoľvek slovenského užívateľa najväčšej sociálnej siete na svete.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM