Aktualizované Kristína Kožiaková Rôzne

No nie sú zlatí? Títo psíkovia možno čakajú práve na vás!

Osudy niektorých psíkov sú ťažké. Tieto psíky sú už žiaľ v breznianskom útulku stálicami a zaslúžia si svoj domov. V kotercoch čakajú možno práve na vás.

Ilustračný obrázok k článku No nie sú zlatí? Títo psíkovia možno čakajú práve na vás!
Zdroj: Dnes24.sk

Brezniansky útulok Tuláčik je po sviatkoch preplnený. Niektorí psíkovia čakajú na adopciu už príliš dlho. Pozrite, či by ste nevedeli niektorému z nich poskytnúť domov.

Penzistka Linduška (obr.č.1)

Linda je už takmer rok v útulku. Stále bez záujemcov. Keďže už nechce chodiť ani na prechádzky v koterci niekedy trávi celý deň. Linda by bola vhodná skôr na dvor k domčeku s prístupom dovnútra, najlepšie k starším ľudom, čo sú celý deň doma.

Mám už 12 rokov, potrebujem svoj kľud a chcem mať domov ako doteraz. Síce už zle chodím kvôli mojím zraneniam, ktoré som mala ako šteniatko, ale inak mi nič nechýba. Rada by som bývala s niekým, kto bude skoro celý deň so mnou, aby som sama neplakala a mohla som častejšie chodiť von. Toto bude už moja druhá zima v koterci a neviem ako ju zvládnem. Nájdem ešte svoj domov, kde môžem ešte prežiť posledné roky môjho života? Veď aj my, staršie psíky, si zaslúžime domov.

Meno: Linda Vek: nar. 2003 Rasa: kríženec Očkovanie: áno Odčervenie: áno Odblšenie: áno Kastrácia: Vzrast: stredný Miesto kde sa nachádza: v Brezne Tel.kontakt: 0918 888 411, 0915 048 612 E­mail: utuloktulacik@gmail.com

Nájde Burko konečne nový domov? (obr.č.2)

Burko je roztomilý kríženec, ktorý čaká na svoj domov v útulku už príliš dlho. Pozrite sa na tú tváričku.

Moje meno je Burko, práve kvôli môjmu zaujímavému vzhľadu. Som kríženec pastierskych psíkov, ale z ich povahy veľa nemám. Som veľmi pokojný a milý psík, najradšej vylihujem na svojej búdke a nepotrebujem veľa behať. Chcel by som bývať v domčeku s prístupom dnu, ale možno by som si zvykol aj v byte. Mám 3 roky, som kastrovaný, očkovaný, čipovaný a odčervený.

Meno: Burko Vek: nar. 6/2012 Rasa: kríženec Očkovanie: áno Odčervenie: áno Odblšenie: áno Kastrácia: áno Vzrast: stredný Miesto kde sa nachádza: v Brezne Tel.kontakt: 0918 888 411, 0915 048 612 E­mail: utuloktulacik@gmail.com

Chvostík čaká na nových zodpovedných majiteľov (obr.č.3)

Chvostík bol do svojej novej rodiny odovzdaný ako úplne zdravé krásne šteniatko, kompletne veterinárne ošetrené. Neskôr bolo do útulku vrátené z nevydarenej adopcie. Chvostíkov stav bol veľmi vážny, pravdepodobne išlo o zanedbanú alebo vôbec neliečená kožnú chorobu, ktorá prepukla do konečného štádia. Veterinár mu hneď nasadil intenzívnu liečbu, ktorá bola veľmi zdĺhavá, ale v Tuláčiku verili, že sa z toho dostane.

Chvostík sa v dnešnej dobe zotavuje po nasadenej liečbe aj naďalej. Jeho rany na tele aj duši sa pomaličky hoja. Posledné výsledky sú omnoho lepšie a teraz všetci trpezlivo čakajú na jeho úplne vyliečenie. Vedeli by ste mu poskytnúť istotu domova a lepšie podmienky na život ako má v útulku?

Miesto kde sa nachádza: v Brezne Tel.kontakt: 0918 888 411, 0915 048 612 E­mail: utuloktulacik@gmail.com

Tuláčikovia čakajú na svoj nový domov: Viete im ho poskytnúť vy?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM