Rastislav Búgel Krimi Zo Slovenska

Nočná krádež v obchodnom centre: Zlodej sa spustil po lane, škoda za 14-tisíc eur

Vynaliezavosť zlodejov nepozná hraníc. Presvedčili sa o tom aj v jednom z nitrianskych obchodných centier. Zlodej sa do predajne dostal cez strechu.

Ilustračný obrázok k článku Nočná krádež v obchodnom centre: Zlodej sa spustil po lane, škoda za 14-tisíc eur
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala nitrianska polícia, ku krádeži rôznej elektroniky malo dôjsť v noci z 23.10 na 24.10. 2016 v jednom z obchodných centier v Nitre. “Neznámy páchateľ vošiel do predajne cez strechu, na ktorej v plechovej konštrukcii vystrihol dieru,“ opísala udalosti nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Zlodej sa pritom pozrel po cenných kúskoch techniky. “Po lane sa spustil do predajne z ktorej odcudzil mobilné telefóny, tablety, strojčeky na holenie a strihanie vlasov a fény. Krádežou bola predbežne vyčíslená škoda na takmer 14 000 eur. Škoda, ktorá vznikla poškodením doposiaľ vyčíslená nebola,“ informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Polícia v tomto prípade nezaháľa. Ako informovala policajná hovorkyňa Božena Bruchterová: „Na mieste bola vykonaná obhliadka, pri ktorej boli zaistené stopy, ktoré boli zaslané na expertízu. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Nitry začal trestné stíhanie vo veci pre zločin krádeže a poškodzovanie cudzej veci.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM