Alexandra Kolínská Krimi

Nové INFO o napadnutej tínedžerke (14) v nočných Košiciach: Hrdinom policajt, ktorý ani nemal službu!

Prípad, ktorý šokoval Košičanov má zaujímavú dohru. Podľa policajtov chlapci, z ktorých jeden ušiel z reedukačného centra, obkolesili mladú Košičanku (14). Najprv chceli cigarety, potom ju začali biť, píše sa ďalej v správe od mužov zákona. Nebyť muža, ktorý išiel okolo...

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o napadnutej tínedžerke (14) v nočných Košiciach: Hrdinom policajt, ktorý ani nemal službu!
Zdroj: TASR

Tak na takýto zážitok mladá Košičanka (14) zrejme nezabudne. Podľa informácií od mužov zákona ju napadla pätica násilníkov počas venčenia psíka, pričom jeden z nich mal újsť z reedukačného centra. Viac sa dočítate v článku Dráma v nočných Košiciach: Dievča (14) vraj napadli Rómovia, rýchly zásah polície!

„Krik dievčaťa začul 26-ročný Košičan, ktorý jej pribehol na pomoc a pokúsil sa ich zadržať, čo sa mu nepodarilo. Skupinka sa rozutekala po okolí. Policajné hliadky okamžite začali prepátravať okolie a už na Južnej triede spozorovali podozrivé osoby, ktoré zadržali,“ povedal pred časom krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Išlo o príslušníka Policajného zboru, ktorý v čase svojho osobného voľna vďaka všímavosti a rýchlej reakcii zabránil páchateľom v ďalšom konaní a následne pomohol páchateľov tejto lúpeže zadržať,“ potvrdil našu informáciu hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM