Lucia Lauková Kultúra

Novinky rodáčky z Nitry: Speváčka Vanda sa mení na latino divu, VIDEOKLIP

Rodáčka spod Zobora, speváčka Vanda si pre svojich fanúšikov pripravila niekoľko zaujímavých noviniek. K piesni z nového albumu stihla pripraviť aj nový videoklip.

Ilustračný obrázok k článku Novinky rodáčky z Nitry: Speváčka Vanda sa mení na latino divu, VIDEOKLIP
Zdroj: Nikoleta Kováčová

Nitrianska speváčka Vanda sa po debutovom EP a dvoch albumoch odvážila na zmenu hudobného štýlu aj pre texty v španielčine. Na novom albume s názvom Valor, ktorý sa „varil“ v štúdiu celý rok, spolupracovala s producentským tímom, ktorý má na konte úspešné mená ako Celeste Buckingham či Majk Spirit.

Nový videoklip

Valor prichádza na trh spolu s videoklipom ku skladbe Paro el tiempo, čo v preklade znamená Zastavujem čas. „Aj ten má pre Vandu výnimočnú príchuť – ide o prvý videoklip, v ktorom osobne tancuje,“ povedala manažérka Nikoleta Kováčová.

Ako prezradila manažérka Nikoleta Kováčová, Vanda musela zvládnuť choreografiu od Miši Motlochovej a okrem toho, že na ňu mala iba dva dni, musela sa útla speváčka popasovať aj so zapáleným palcovým kĺbom.

Mieri do Argentíny

Album Valor pokrstí Vanda tento rok 28. septembra. Po krste albumu Valor odletí speváčka do Argentíny, kde novinku predstaví aj tamojšiemu publiku na sérii koncertov.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM