JAB Šport

Novovešťanky rozhodli o najsexi hokejistovi a tu je jeho reakcia: Idol žien sa najskôr nezmohol ani na slovo

V ankete o najkrajšieho hráča z HK-Spišská Nová Ves sme síce medailu neodovzdávali, ale spišskonovoveské fanúšičky si svojich favoritov vybrali. Zaujímala nás aj reakcia víťaza. Lukášovi Hamráčkovi (18) sme položili základnú otázku, ako sa cíti, ako idol žien?

Ilustračný obrázok k článku Novovešťanky rozhodli o najsexi hokejistovi a tu je jeho reakcia: Idol žien sa najskôr nezmohol ani na slovo
Foto: Jana Buvalová

Novovešťanky a zároveň hokejové fanynky sme počas nedávneho zápasu s Prešovom oslovili s jedinou otázkou. Kto je podľa vás najkrajší hokejista a prečo? So zhodnými odpoveďami a dôvodmi, ako pekný úsmev a ešte krajší zadok si tento neoficiálny titul vyslúžil iba 18-ročný Lukáš Hamráček, ktorý je zároveň najmladším hráčom mužstva.

Na otázku, ako sa cíti takto ohodnotený, sa pár minút nezmohol na slovo „Ja? To vážne?,“ bola jeho prvá reakcia. „Určite je to dobrý pocit, vôbec som to nečakal a nemám ani slov,“ prezradil svoje pocity najsexi hokejista.

Zaujímalo nás však aj, ako dlho sa ešte iba budúci maturant venuje tomuto športu a, ako sa k nemu dostal? „Hokej hrávam 15 rokov momentálne hrám v juniorke aj za áčko. Keď som bol malý, často som bol chorý, tak mi rodičia poradili, že sa mám dať na hokej a zabralo to,“ prezradil Lukáš.

Podľa Lukáša prospieva jeho zdraviu okrem hokeja aj vzduch na štadióne. A po našej ankete určite bude mať aj ďalší dôvod prečo tam chodiť. Plány do budúcna má asi také, ako každý štvrták. „Hlavne dobre zmaturovať a posunúť sa v hokeji čo najďalej,“ vyslovil svoje želanie Lukáš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM