Viktória Botošová Regióny

Novozámockí tínedžeri a alkohol: Pozrite, koľko chalanov načapali mestskí, dievčatá v tesnom závese!

Problém mladých ľudí, holdujúcich alkoholu, neobchádza ani naše mesto. Mestskí policajti majú však oči na stopkách. Ako sú na tom mladí Novozámčania? Tieto čísla, za ostatné tri mesiace, vás prekvapia...

Ilustračný obrázok k článku Novozámockí tínedžeri a alkohol: Pozrite, koľko chalanov načapali mestskí, dievčatá v tesnom závese!
Zdroj: TASR

Téme požívaniu alkoholu u mladistvých sa venujeme už dlhodobo. Prednedávnom ste si mohli prečítať, kde novozámocká mládež popíja najčastejšie a odhalili sme vám, žiaľ, aj prípady mladých rekordérov.

Mestská polícia zverejnila správu o svojej činnosti, ktorá obsahuje aj údaje o požívaní alkoholických nápojov u mladistvých.

V roku 2015 bolo na základe správy o činnosti novozámockej mestskej polície, za obdobie od januára do marca zistených 43 osôb mladších ako osemnásť rokov požívajúcich alkoholické nápoje. „Osoby boli podrobené testu na zistenie alkoholických nápojov s výslednom pozitívnym,“ uvádza v štatistike náčelník MsP Jozef Tököly.

„Viac alkoholických nápojov požívali chlapci a to v počte 25 dievčatá v počte 18 chlapci. V troch prípadoch sa jednalo o osoby maloleté,“ dodal.

Pozrite si graf MsP v našej galérii.

Čítajte aj:

Foto: ilustračné
Graf: MsP NZ
Zdroj: Dnes24/Oficiálna stránka mesta Nové Zámky

Alkohol a mladiství Novozámčania? Mestskí ich majú pod dohľadom!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM