Tlačové správy

Novým klientom PR agentúry Kharisma je vzdelávacia organizácia Nexteria

Nezisková organizácia Nexteria má na Slovensku jedinečné zastúpenie v oblasti vzdelávania a prepájania biznis sveta s mladými, nadanými študentmi. PR agentúru Kharisma spojili s Nexteriou rovnaké hodnoty a vízia budúcnosti Slovenska, z ktorého mladí neutekajú, ale sa podieľajú na rozvoji krajiny.

Ilustračný obrázok k článku Novým klientom PR agentúry Kharisma je vzdelávacia organizácia Nexteria
Zdroj: Kharisma PR & Promotions

Vzdelávacia inštitúcia Nexteria sa snaží svojim študentom vštepiť hodnoty, akými sú pokora, služba verejnosti, sebadisciplína. Podporuje mladých ľudí, aby sa stali motormi  pozitívnych zmien v biznise, politike či iných kľúčových oblastiach spoločnosti a to sú hodnoty, ktoré oceňuje aj PR agentúra Kharisma.

Našou úlohou bude pomocou zvýšeného povedomia o Nexterii prispieť k zlepšeniu vzdelávacieho prostredia na Slovensku. Nexteria je veľmi inšpiratívna nezisková organizácia s množstvom zaujímavých a šikovných ľudí, ktorí si zaslúžia zviditeľnenie,“ uviedla Kristína Čambalová, riaditeľka agentúry.

Spolupráca Kharismy a Nexterie sa plánuje orientovať najmä na zvýšenie povedomia o trojročnom rozvojovom programe pre študentov Nexteria Leadership Academy. Štúdium je zamerané na rozvoj zručností, akými sú kritické myslenie, komunikačné a interpersonálne zručnosti, vedenie tímu či networking.

V Nexterii sa snažíme o to, aby mladí a šikovní ľudia neodchádzali za hranice, ale vytvárali priaznivé prostredie doma na Slovensku. V tomto našom snažení hľadáme partnerov, ktorí majú tiež takúto víziu. Preto sme radi, že sme našli agentúru, ktorá chce ísť spoločne s nami za týmto cieľom,“ uvádza riaditeľ Nexterie Tomáš Hasala.

O neziskovej organizácii Nexteria

Nexteria sa venuje rozvíjaniu mladých ľudí, a to nielen v oblasti budovania schopností a prípravy do praxe, ale aj rozvoja charakteru k morálnemu konaniu. Pôvodný názov organizácie bol Manageria. Bola založená v lete 2008 v Bratislave a za deväť rokov sa do jej aktivít zapojilo už vyše tritisíc študentov. Nosným programom je Nexteria Leadership Academy. Viac informácií nájdete na www.nexteria.skwww.facebook.com/nexteria.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kharisma PR & Promotions
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM