Tlačové správy

Obľúbené pánske mikiny: Ako si vybrať tú správnu?

Pánske mikiny patria k najobľúbenejším kúskom pánskeho šatníka. Ide o oblečenie, ktoré môžete použiť v ktorékoľvek ročné obdobie. Či už sa chystáte na večernú oslavu s priateľmi alebo na zimnú prechádzku, pánska mikina je vždy skvelým spoločníkom.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené pánske mikiny: Ako si vybrať tú správnu?
Zdroj: Bigstockphoto.com

Zvýrazní prednosti, skryje nedostatky

Pánske mikiny sú univerzálnymi kúskami, ktoré sú pohodlné a moderné zároveň. Môžu mať rôznu farbu, strih, zapínanie na zips, gombíky alebo len cez hlavu. Dajú sa nosiť k teplákom aj džínsom. Na výber je toho skutočne veľa. Navyše, vhodne zvolená veľkosť môže poriadne zalichotiť vašej postave, prípadne zvýrazniť svaly alebo naopak – skryť nedostatky.

Ak idete behať alebo cvičiť, najskôr je vhodná mikina s obliekaním cez hlavu, aby vám pri športovaní nič nezavadzalo. Ak majú pánske mikiny pôsobiť aj ako dizajnový prvok, nič nepokazíte, ak vyskúšate takú, ktorá má nejakú zaujímavú aplikáciu, napríklad zapínanie nakrivo.

Ako si vybrať pánske mikiny?

Pánske mikiny sú teda jednoznačne jedny z najlepších a najpohodlnejších kúskov, ktoré môžete vo svojej skrini mať. Je však veľmi dôležité, aby ste si ich vyberali nielen na základe materiálu, ale aj podľa štýlu a strihu.

Zdroj: Bigstockphoto.com

Najdôležitejším parametrom pri výbere je pochopiteľne strih. Ak kupujete pánsku mikinu online, dôkladne si zmerajte svaly aj dĺžku paží, aby ste si mohli dobre vybrať z tabuľky veľkostí. Ak vám vyjde niektorí údaj menší než je v tabuľke a iný zase väčší, radšej si vyberte mikinu o číslo väčšiu. Bude pohodlnejšia a môžete si pod ňu vziať pokojne aj viac vrstiev.

Podstatné je tiež uvedomiť si, na aké príležitosti budete vybrané pánske mikiny nosiť. Ak na párty s kamarátmi či do školy, pokojne si vyberte odvážnejší model aj s pastelovými farbami. Pánske mikiny do práce či na rodinnú oslavu by mali mať skôr funkčný strih a striedme farby.

(PR správa)

Zdroj: Bolf.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM