Adriana Banásová Rôzne

OBRAZOM: Chcete Ochutnať svet? Príďte do Starej tržnice!

Stará tržnica pripravila tento víkend návštevníkom o čosi viac pochúťok, ako počas už tradičných sobotných trhov. Gurmánske podujatie Ochutnaj svet láka záujemcov na exotické chute i tradičné pokrmy.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Chcete Ochutnať svet? Príďte do Starej tržnice!
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Pokiaľ máte záujem okoštovať thajskú kuchyňu, lososa z Nórska či tradičnú baklavu z Grécka, treba „zaklopať“ ešte dnes do 19-tej hodiny na bránu Starej tržnice. Dvere dokorán sú počas prezentačnej akcie otvorené všetkým, ktorých zaujíma nie len dobré jedlo, ale aj kultúra jednotlivých krajín.

„Naším motívom je priblížiť návštevníkom chute, ale aj zaujímavosti sveta,“ uviedol organizátor podujatia Peter Nemec.

Reštaurácie zo Slovenska i hlavného mesta lákajú na národné jedná zahraničných krajín. Pokiaľ máte záujem vycestovať za exotikou, zástupcovia ambasád a konzulátov vám predstavia konkrétne miesta a ich zaujímavosti.

Podujatie prezentuje všetky kontinenty sveta, vďaka čomu môžu cestovatelia a labužníci „navštíviť“ Nórsko, Nemecko, Indiu či Kanadu. Pošteklené však nebudú len chuťové poháriky.

Organizátori pripravili zaujímavé prezentácie, výstavu cestovateľských fotografií aj premietanie cestopisných dokumentov. Poobede sa o 16-tej môžete tešiť na Čínu, Tibet, Nepál a Indiu, o 17-tej na Nórsko a o 18-tej na Patagóniu, Argentínu a Brazíliu.

Koniec podujatia je naplánovaný na 19-tu hodinu.

Ochutnaj svet v Starej tržnici
14
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM