Správy Regióny Futbal

OBRAZOM: Futbalový stánok v Humennom postupne získava svoju tvár

Ako postupuje v tomto období najsledovanejšia stavba v Humennom? Nový futbalový stánok postupne získava svoju tvár. Pozrite si fotogalériu.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Futbalový stánok v Humennom postupne získava svoju tvár
10
Galéria

Najsledovanejšia aj najdiskutovanejšia. Týmito prívlastkami možno označiť stavbu futbalového stánku v Humennom na Chemlonskej ulici.

Svoju tvár získava futbalový stánok vďaka dvom protiľahlým tribúnam, ale aj realizácii poschodovej prevádzkovej budovy. Ako informovala miestna radnica, v nej sa budú nachádzať hráčske šatne, sociálne zariadenia, rozcvičovňa, šatne pre rozhodcov s vlastným hygienickým zázemím, miestnosti pre delegáta zápasu, na dopingovú kontrolu, pre maséra, pracovňa trénera a ošetrovňa.

Okrem toho v prevádzkovej budove budú priestory pre novinárov, televízne štúdio, VIP hostí, konferenčná miestnosť a spoločenská viacúčelová miestnosť. „V severnej časti areálu sa už postavila aj doplnková budova, kde bude neskôr sídliť jeden z dvoch bufetov. Zároveň tam budú aj toalety, miestnosť prvej pomoci pre návštevníkov a vytvoril sa tam aj priestor pre pokladňu,“ doplnila ešte začiatkom októbra Michaela Dochánová z MsÚ.

Stavebné úpravy by sa podľa primátorky Jany Vaľovej mohli skončiť začiatkom budúceho roka a my sme sa boli opäť pozrieť s fotoaparátom v ruke, ako to na štadióne vyzerá práve teraz. Pozrite si to aj vy v pripojenej fotogalérii.

Ako bude vyzerať? Futbalový štadión v Humennom naberá reálne kontúry, FOTO
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM