Nina Táborská Rôzne

OBRAZOM: Veľkorysé priestory a kvalita od farmárov, navštívili sme Yeme

Čerstvé mäso a mliečne výrobky z lokálnych fariem a chovov, bohatý výber ovocia a najrôznejšej zeleniny, chlieb z vlastnej pece a k tomu moderný dizajn. Nové potraviny Yeme majú zákazníkom čo ponúknuť aj sa čím odlíšiť od konkurencie.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Veľkorysé priestory a kvalita od farmárov, navštívili sme Yeme
Zdroj: Dnes24.sk

Vedľa Klientskeho centra na Tomášikovej dnes slávnostne otvorili nový supermarket Yeme. Predchádzala tomu veľká reklamná kampaň, ktorá sľubovala tradíciu a kvalitu potravín z domácich fariem, mliekarní, obilných mlynov, farmárov, remeselných pivovarov aj vinárstiev. Čo pred mesiacom sľubovali, dnes aj splnili.

„Koncept Yeme v sebe spája nostalgiu za tradičnými, chutnými, domácimi, nepriemyselnými potravinami s potrebami moderného mestského človeka a jeho dynamického životného štýlu,“ hovorí štvorica bývalých zamestnancov z vedenia známeho reťazca, ktorí stoja za projektom nového supermarketu.

Veľkorysé priestory, bohatá ponuka a kvalita bio

To, čo sa môže javiť ako „nehostinná“ hala, je v skutočnosti príjemný priestor s moderným a nápaditým dizajnom, upravený ako veľká krytá tržnica – s kaviarňou s pákovým kávovarom, mäsiarstvom s domácim mäsom, mliečnym výrobkami od slovenských farmárov a pekárňou s vlastným voňavým pečivom.

Pod jednou strechou nájdete tie najrôznejšie potraviny v bio kvalite. Veľký výber čerstvej zeleniny, od paradajok a baby cuketky až po výhonky. Yeme ponúka aj akúsi „záhradku“ s čerstvými bylinkami, oddelenie s tými najrôznejšími slovenskými múkami, netradičnými čokoládami či bio kozmetikou.

Na svoje si rozhodne prídu milovníci piva, vína a rôznych nápojov, ktoré si hoci bežne môžete vychutnať v bratislavských kaviarňach, no nie kúpiť domov v nákupných reťazcoch.

Supermarket je slovenským konceptom, ktorý vyhovie aj najnáročnejšiemu zákazníkovi. Cenovo sa od bežných reťazcov neodlišuje, ponuka je však oproti supermarketom iná. Svoje produkty vám tu predstaví napríklad Štálik – produkty z ovčieho a kozieho mlieka z Liptovskej Teplej, Farma – mäso z Kuchyne na Záhorí, LovelyFood – rôzne bio výrobky z Chorvátskeho Grobu či Družstevnú mliekareň Lovčica-Trubín a veľa iných.

Za plus možno považovať nákupné vozíky zadarmo aj priestor oddelenej kaviarne priamo v potravinách.

Konkurencia

Nová predajňa vyrástla v bratislavskom Novom Meste na mieste bývalého Freshmarketu. Ten je aktuálne len kúsok ďalej za Klienstkym centrom. Freshmarket bol doteraz v tejto lokalite jediným miestom, ktoré poskytovalo čerstvé potraviny a farmárske výrobky pod jednu strechou. Spĺňal funkciu tržnice vyhľadávanej aj obyvateľmi iných mestských častí.

Dnes v tesnej blízkosti nového Freshmarketu otvoril supermarket s podobným zameraním ako farmárska tržnica. Hoci vo Freshmarkete nájdete samostatne stojace prevádzky, ich produktové zameranie sa veľmi neodlišuje.

Čítajte tiež: OBRAZOM: Nová farmárska tržnica privítala prvých zákazníkov

Potraviny Yeme
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM