Aktualizované Regióny Krimi

Obrovská tragédia v Terchovej: Požiar neprežili traja ľudia! FOTO z miesta

Veľmi smutná správa. Z doposiaľ nezistených príčin vypukol požiar v rekreačnej chate vo veľmi známej oblasti. Ten má žiaľ fatálne dôsledky.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská tragédia v Terchovej: Požiar neprežili traja ľudia! FOTO z miesta
4
Galéria
Zdroj: HaZZ

Život 41-ročnej ženy a jej dvoch dcér (5, 18) si vyžiadal požiar rekreačnej chaty v Terchovej. Chata začala horieť v stredu (19. 7.) pred polnocou v terchovskej časti Pálenice.

Podľa žilinskej krajskej policajnej hovorkyne Jany Balogovej v chate mala byť štvorčlenná rodina. Mužovi sa podarilo pred požiarom vybehnúť von, manželke a dcéram sa to nepodarilo. Na miesto po uhasení požiaru podľa Balogovej vyrazil policajný vyšetrovateľ.

Ako informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová, požiar zasiahol poschodie a strechu chaty, pričom celý priestor chaty bol silne zadymený.

Po príchode na miesto bolo zistené, že chorí poschodie chaty a strecha, pričom celý priestor je silno zadymený. Pri udalosti zasahovali profesionálni hasiči zo Žiliny, Terchovej, zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline a dobrovoľní hasiči z Terchovej,“ informujú o hroznej udalosti policajti na oficiálnom profile v sociálnej sieti.

Podľa dostupných informácií sa hasičom požiar podarilo úplne zlikvidovať až o štvrť na šesť ráno. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM