Tlačové správy

Optika – presnejšia ako ľudské oko

Máte radi prírodu, pracujete v nej alebo je pre vás zdrojom oddychu a inšpirácie? V bohatej ponuke eshopu Ibo.sk si nájde to svoje každý, od lesníkov, záhradkárov a záhradníkov až po polovníkov a turistov.

Ilustračný obrázok k článku Optika – presnejšia ako ľudské oko
Zdroj: TASR

Mať prehľad nikdy nie je na škodu a s kvalitnou optikou ho rozhodne mať budete. Dobrá optika poslúži v prírode za každých okolností a ešte zvýrazní a doslova priblíži zážitky z videného. Nezáleží na tom či je tma, šero alebo svetlo. Je len na vás a vašej technike kam až dovidíte.

Ďalekohľady

Princíp činnosti ďalekohľadov spoľahlivo funguje už viac ako štyri storočia, no moderné prístroje sa od svojich predchodcov predsa len líšia. Sú prachotesné, odolné voči nárazom a poškriabaniu a majú nepomerne kvalitnejšiu optiku, ktorá prepúšťa ešte viac svetla a zabezpečuje dokonale jasný a ostrý obraz v akýchkoľvek podmienkach. Vďaka kompaktnému telu a voliteľnému nastaveniu si svoj praktický ďalekohľad rýchlo a ľahko prispôsobíte presne podľa svojich predstáv.

Nočné videnie

Pôvodne vojenská technika má široké uplatnenie aj v civilnom sektore. Výhodu nočného videnia tak ocenia v prírode najmä poľovníci, záchranári či ľudia pôsobiaci vo sfére ochrany osôb a majetku. Spoločnosť Ibo je výhradným dovozcom výrobkov renomovanej americkej značky Bering Optics na slovenský trh. Nočné videnie značky Bering Optics sa vyznačuje špičkovou kvalitou, pozorovacím dosahom 80 – 100 metrov a doživotnou zárukou na telo aj optiku nočného videnia.

Termovízie

Termovízne zariadenia sú určené náročným užívateľom, ktorí si ich môžu dovoliť. Produkty z ponuky Ibo.sk neskrývajú svoju kvalitu a použiteľnosť aj v tých najnáročnejších podmienkach, vrátanie veľkých mrazov či sálavých tepiel. Ide o vysoko sofistikované zariadenia, vybavené optickým a digitálnym zoomom, vysokým rozlíšením a citlivosťou. Jasný kontrast a ostrý obraz zaručia presnú a rýchlu streľbu.

foto: ilustračné

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM