Aktualizované Ľubomíra Karmanová Správy

Otvorenie nákupného centra v Lučenci pod dohľadom dopravákov: Podzemné parkovisko čaká nápor, kde ešte môžete parkovať?

Už vo štvrtok otvorí svoje brány nové obchodné centrum Galéria, ktoré v tento deň očakáva množstvo návštevníkov. Už aj tak dosť náročná situácia s parkovaním v meste bude musieť zvládnuť aj nápor motoristov. Podzemné parkovisko centra zrejme v tento deň nebude postačovať.

Ilustračný obrázok k článku Otvorenie nákupného centra v Lučenci pod dohľadom dopravákov: Podzemné parkovisko čaká nápor, kde ešte môžete parkovať?
Zdroj: Dnes24.sk

Očakávaný deň otvorenia obchodného centra Galéria sa blíži. Mnohí Lučenčania sa už tešia na nákupy, ale aj bohatý program, ktorý návštevníkov čaká. V tento deň do Lučenca zavítajú aj návštevníci z okolitých miest a obcí a tak sa obchodné centrum chystá aj na nápor motoristov.

Napriek tomu, že obchodné centrum vybudovalo v podzemí parkoviská s kapacitou 154 parkovacích miest, v tento deň očakávajú väčší nápor návštevníkov. „V deň otvorenia podzemné parkoviská zrejme nebudú postačovať,“ uviedol manažment obchodného centra.

„Pre tých ktorým sa nepodarí odparkovať v podzemnom parkovisku sme pre tento účel pripravili záchytné parkoviská s celkovom kapacitou do 200 parkovacích miest a to pred mestským úradom a na parkoviskách v okolí okresného úradu,“ oznámilo OC Galéria.

V deň otvorenia budú, podľa manažmentu obchodného centra, v okolí nákupného centra regulovať dopravu interní parkovčíci v súčinnosti s mestskou, dopravnou a poriadkovou políciou.

Čítajte tiež:

Nové obchodné centrum otvorí svoje brány: Lučenčania, vieme aké obchody tu budú!

Foto: OC Galéria

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM