Erik Bojničan Ostatné športy Ostatné športy

Parádny úspech mladej Hlohovčanky: Dominika (18) získala zlato na Slovenskom Pole Dance šampionáte! FOTO

Skvelá správa pre šport v našom meste. Hlohovčanka Dominika Hankoščáková v Slovenskom Pole Dance šampionáte získala zlato. Prečítajte si o jej úspechu viac a pozrite FOTO.

Ilustračný obrázok k článku Parádny úspech mladej Hlohovčanky: Dominika (18) získala zlato na Slovenskom Pole Dance šampionáte! FOTO
Zdroj: Milan Lahučký

Hlohovčanka Dominika Hankoščáková (18) začala súťažný rok zlatou trofejou. V sobotu 23. apríla bojovala o titul na SLOVENSKOM POLE DANCE ŠAMPIONÁTE 2016, ktorý sa konal v Nitre.

I napriek zraneniu ruky sa jej podarilo získať zlatú medailu v kategórii profesionálok, ale aj uznanie súperiek a priazeň divákov. O úžasných tanečno – akrobatických výkonoch súťažiacich rozhodovala medzinárodná porota zložená s piatich svetovo uznávaných porotcov s bohatými skúsenosťami: z Ruska, Poľska, Nizozemska, Kazachstánu a Česka. Hlavným organizátorom podujatia bolo ChiQui Pole Dance Studio a súťaž zastrešovala Slovenská asociácia vertikálneho tanca na Slovensku.

Dominika predvádza výborné výkony už dlhší čas. Medzi jej najväčšie úspechy z roku 2015 patrí druhé miesto na Majstrovstvách sveta v Nemecku, titul vicemiss Pole Dance Slovakia 2015. Bola tiež vicemajsterkou Slovenska 2015 a vicemajsterkou Európy v Pole Dance.

Skvelý úspech talentovanej Dominiky Hankoščákovej
6
Galéria
Zdroj: Milan Lahučký
Zdroj: M. Hankoščáková
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM