Ľubomír Hudačko Krimi

Pikantný prípad v Prešove: Muž (53) sa nechal zlákať na sexslužby, to nemal robiť!

Nepríjemný zážitok v Prešove má za sebou muž (53), ktorý sa podľa polície nechal zlákať na sexuálne služby, následne ho však mala prepadnúť dvojica ľudí a s lupom utiecť.

Ilustračný obrázok k článku Pikantný prípad v Prešove: Muž (53) sa nechal zlákať na sexslužby, to nemal robiť!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Prešovský vyšetrovateľ zo zločinu lúpeže obvinil mladú ženu (26) a muža (32). Obaja sú z Chminianskych Jakubovian, okres Prešov. Podľa doterajšieho zistenia vyšetrovateľa mala obvinená dvojica v Prešove lúpežne prepadnúť muža (53).

„Žena ho pod zámienkou poskytnutia sexuálnych služieb prilákala ku kroviu na Východnej ulici. Keď jej poškodený ukázal, že má peniaze, od chrbta k nemu prišiel obvinený muž a ku krku mu priložil ostrý kovový predmet. Následne ho stiahol na chrbát na zem, kde mu žena sadla na brucho a prehľadala ho. Z vrecka nohavíc mu vybrala 40 eur a cigarety a zobrali mu aj dve fľaše vína a z miesta ušli,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Muž podľa hovorcu neutrpel zranenie, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie. Ešte v ten istý deň policajti oboch obvinených vypátrali a zadržali. „Po vykonaní procesných úkonov boli umiestnení do cely policajného zaistenia a bol spracovaný podnet na ich vzatie do väzby,“ dodal Džobanik.

Pozrite aj informácie o čítačke na Sekčovskom bankomate!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM