Zuzana Ročeňová Regióny

Plesová sezóna začína aj v Michalovciach: Kde a kedy môžeme pretancovať noc?

Pred nami je dlho očakávaná plesová sezóna. Príležitosť na kúpu novej róby budú mať dámy aj v našom regióne. Zisťovali sme, kde sa v Michalovciach a okolí bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna začína aj v Michalovciach: Kde a kedy môžeme pretancovať noc?
Zdroj: TASR

Fašiangový bál

V sobotu, 31. januára 2015, sa v Reštaurácií Bažant uskutoční už tradičný Fašiankogvý bál. O zábavu sa postará bardejovská hudobná skupina Element a Dj Tony. Príde ja kúzelník a tešiť sa môžeme aj na komorné vystúpenie folklórneho súboru Zemplín. Vstupné je 23 eur a začiatok je naplánovaná na 19:00 hod.

Country bál

Dňa 31.1.2015, v sobotu, sa uskutoční 4. COUNTRY BÁL v EL-EJ, východniarskej obci Lastomír, so začiatkom o 19,00 hodine.

Chatársky ples

Dňa 31. januára 2015 sa na Zemplínskej šírave, lokalita Kamenec, v penzióne Juliana, uskutoční v poradí už 24. chatársky ples. Počas celého večera Vás budú zabávať známi humoristi Kaizer a Meluš.

15. Reprezentačný ples

Dňa 7. februára 2015 sa v Reštaurácií Bažant uskutoční tradičný ples, organizovaný Občianskym združením Návraty. O hudbu sa postará skupina Flegma a tešiť sa môžeme na tombolu, kráľovnú plesu, miss plesu, sympatický pár plesu a rôzne súťaže.

Ples Zemplinčanov u Mihaľovci

Originálny ples s Folklórnym súborom Zemplín si nenechajte ujsť ani túto plesovú sezónu. Výbornú náladu vytvorí Ľudová hudba FS Zemplín a Bomba Band. Čaká na Vás bohatá tombola. Ples sa uskutoční v priestoroch reštaurácie Zlatý Bažant, 14. februára 2015 o 19:00 hod.

Zoznam plesov budeme aktualizovať. Ak o nejakých v našom regióne viete, môžete nám o nich napísať na adresu: rocenova@global24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM