Barbara Dallosová Futbal

Po mesiacoch driny sa chalani z Pohronia majú čím pochváliť: Pozrite si prvé VIDEO budúcich hviezd

Po mesiacoch intenzívneho tréningu zachytili žiarske futbalové nádeje svoj pokrok. Za to, čo naši prípravkári predvádzajú v krátkom videu, by sa nemuseli hanbiť ani pred hráčmi svetového formátu :)

Ilustračný obrázok k článku Po mesiacoch driny sa chalani z Pohronia majú čím pochváliť: Pozrite si prvé VIDEO budúcich hviezd
Zdroj: Dnes24.sk

Koordinácia a vedenie lopty. Schopnosti, ktoré sú povinnou výbavou každého futbalistu a tiež sú to tie, ktoré patria medzi najefektnejšie. Nadanie skrotiť loptu sa počas niekoľkých náročných týždňov snažili rozvinúť a vycibriť i naši prípravkári z Pohronia, narodení v roku 2006. Chalani majú ešte kopec času rozhodnúť sa, čím chcú byť, pri pohľade na výsledky ich tréningu sa ale zdá, že každý jeden z nich by mohol byť zvučným menom najvyšších futbalových súťaží.

Individuálna príprava malých futbalistov, ktorá podľa slov trénera Michala Košudu trvala necelých päť mesiacov, priniesla viditeľné výsledky. ,,Sme veľmi radi, že môžeme pracovať s touto partiou hráčov a robiť futbal trochu inak, ako ho robia ostatní tréneri. Zároveň by som rád oslovil ďalších talentovaných chalanov ročníka 2006 ktorí by sa radi pridali k nášmu mužstvu," vyzýva Košuda.

Môže vás zaujímať:

Kremničanka Terezka (6) majsterkou Slovenska: Veľký úsmev až s medailou na krku, kinderká musia byť :) FOTO

Dominika majsterkou sveta? O prestížny titul zabojuje talent zo žiarskeho klubu až v indonézskej Jakarte

Žiarčanov už zahraniční súperi dobre poznajú: Tieto MENÁ prispeli k parádnemu umiestneniu v Ostrave

Žiarčania vs. Slávia TU Košice: Naši po prvý raz na Slovenskom pohári, výsledky i FOTO vnútri

Ako profíci: Futbalové kúsky prípravkárov z Pohronia
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM