Lenka Fedorová Regióny Rôzne

Pocítite hrdosť i nadšenie: Vybrali sme 3 najsledovanejšie spoty o Košiciach!

Stoja za pozretie! Nenechajte si ujsť 3 TOP videá, ktoré odzrkadľujú krásu metropoly východu. Veď sa presvedčte sami.

Ilustračný obrázok k článku Pocítite hrdosť i nadšenie: Vybrali sme 3 najsledovanejšie spoty o Košiciach!
Zdroj: Dnes24.sk

Košice patria bezpochyby k najkrajším mestám na Slovensku. Historické centrum, kultúra, koncerty, množstvo mladých ľudí i jedinečná atmosféra. To všetko je dôvodom, prečo sa metropola východu stáva cieľom mnohých výletov.

Na návštevu láka aj množstvo videí, ktoré prezentujú jej prednosti. Vybrali sme tri najsledovanejšie spoty, ktoré v jednom videu prezentujú najväčšie lákadlá a zaujímavosti mesta.

Keď sme vám v roku 2013 priniesli článok o jedinečnom spote o Košiciach, tešil sa neuveriteľnému záujmu. Článok Skvelý úspech spotu o Košiciach: Porazil 112 filmov z celého sveta, pozrite si ho! zdieľalo na Facebooku viac ako 14 000 ľudí! Video o krásach Košíc je tak bezpochyby jednotkou v našom rebríčku.

Zdroj: YouTube.com

Hlavnými postavami ďalšieho videa, ktoré zachytáva krásy Košíc, sú dvaja mladí ľudia, ktorí na výlete spoznávajú nielen najznámejšie pamiatky, ale aj zákutia mesta. Nevynechali lezeckú stenu v Čermeľskom údolí, návštevu Leteckého múzea či bobovú dráhu.

Zdroj: YouTube.com

Kvalitnú prácu odviedli aj tvorcovia posledného videa z našej TOP3. Košice prezentujú od letiska, cez ubytovanie až po všetky významné pamiatky, miesta, budovy i centrá kultúry a zábavy.

Zdroj: YouTube.com

Titulné foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM