Peter Klimant Regióny

Pod Dubňom má vzniknúť Areál žilinského športu: Pozrite si VIZUALIZÁCIE dvoch návrhov výstavby

Pod Dubňom nám má vyrásť nový Areál žilinského športu. Svetlo sveta už uzreli vizualizácie dvoch návrhov výstavby. Ste zvedaví, ako by to mohlo v novej žilinskej mekke športu vyzerať? Tak pozerajte...

Ilustračný obrázok k článku Pod Dubňom má vzniknúť Areál žilinského športu: Pozrite si VIZUALIZÁCIE dvoch návrhov výstavby
Zdroj: Dnes24.sk

Nový Areál žilinského športu by mal stáť pod Dubňom pri rieke Váh. Športuchtiví Žilinčania sa majú na čo tešiť. V areáli sú totiž naplánované hracie plochy pre hneď niekoľko športov.

„Súčasťou tohto viacúčelového športového priestoru bude nielen multifunkčná športová hala, atletický štadión, plavecké centrum, tenisová hala, hokejová a krasokorčuliarska aréna, ale aj areál vodákov, detské ihrisko, piesková pláž, priestor pre skateboard park, vyhliadková reštaurácia, či drevené terasy nad riekou,“ informuje Pavol Čorba, hovorca mesta Žilina.

V súčasnosti sú už vypracované dva návrhy výstavby tohto komplexu. Radnica dáva ľudom z mesta priestor na vyjadrenie k pripraveným návrhom. Žilinčania môžu zasielať svoje podnety k vizualizáciám na Odbor kultúry, cestovného ruchu a miestneho rozvoja. Obidva návrhy si môžete pozrieť v našej galérii.

Foto: Mesto Žilina

Areál žilinského športu návrh 1
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM