Rôzne

Pokochajte sa dvojkolesovými tátošmi alebo sa preneste na more

Ste milovníkmi silných strojov a láka vás dovolenka na jachte? V tom prípade by ste si nemali nechať ujsť výnimočnú výstavu v bratislavskej Inchebe.

Ilustračný obrázok k článku Pokochajte sa dvojkolesovými tátošmi alebo sa preneste na more
7
Galéria
Zdroj: TASR

Výstavisko Incheba ponúkne počas štyroch dní (9. – 12. 3.) jedinečnú prehliadku motoriek a lodí a zároveň sa môžete tešiť na bohatý sprievodný program plný adrenalínu a zábavy. Na výstavách Motocykel a Boat Show sa zvedavcom predstaví viac ako 100 vystavovateľov z 9 krajín.

Exkluzívne prekvapenie

V poradí už 17. ročník medzinárodnej výstavy Motocykel očarí všetkých milovníkov nablýskaných a silných strojov. Budete môcť obdivovať cestné motorky, cruisery, choppre, mopedy a skútre rôznych značiek. Špeciálnym lákadlom bude jedno exkluzívne prekvapenie od Harley-Davidson.

V rámci sprievodného programu sa môžete tešiť na kaskadérske vystúpenia, zaujímavé besedy a autogramiády motocyklových reprezentantov z rally Dakar. O zábavu bude postarané v Motozóne, kde budú pre návštevníkov prichystané súťaže, vystúpenia rockových kapiel, burza použitých motodielov či výstava veteránov.

Súčasťou výstavy je aj slávnostné vyhlásenie výsledkov odbornej novinárskej ankety Motocykel roka, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 9. 3.

Jachty, člny alebo skútre

Výstavu motoriek sprevádza podujatie pre všetkých fanúšikov vodných športov a relaxu na vode. Medzinárodná výstava Boat Show už po 14-krát predstaví krásne lode, plachetnice, jachty, člny či vodné skútre. Pri pohľade na tieto nádherné kúsky sa na chvíľu prenesiete na more a budete chcieť prežiť dovolenku na jednom z nich.

Samozrejmosťou výstavy bude ponuka vybavenia a doplnkov pre vodné športy a možnosť získať informácie o vykonaní kapitánskych skúšok a potápačských kurzov. Taktiež si tu budete môcť zaobstarať funkčné jachtárske oblečenie či iné doplnky.

Dvere Incheby sú otvorené od 9. do 12. marca, v prvý a posledný deň od 9:00 do 17:00 hod., v piatok a v sobotu od 9:00 do 19:00 hod. Za jeden lístok na výstavu zaplatíte 7 eur, zľavnené vstupné stojí 5 eur (študenti, dôchodcovia a ZŤP).

Zdroj: YouTube.com
Výstava Motocykel a Boat Show
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM