Katarína Oravská Krimi

Policajti vyšetrujú obzvlášť závažnú lúpež: Muži zákona sú na mieste činu aj v tejto chvíli!

Tím vyšetrovateľov a kriminalistov intenzívne pracuje na objasnení obzvlášť závažného zločinu lúpeže. Hrozí zaň 10 až 15 rokov na mrežami. Muži zákona sú na mieste činu aj v tejto chvíli.

Ilustračný obrázok k článku Policajti vyšetrujú obzvlášť závažnú lúpež: Muži zákona sú na mieste činu aj v tejto chvíli!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu lúpeže, za ktorý hrozí trest odňatia slobody na 10 ž 15 rokov. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

„Ku skutku došlo v noci zo stredy na štvrtok v rodinnom dome v Novej Bani. Doposiaľ nezistení páchatelia lúpežne prepadli majiteľov domu,“ uviedla Faltániová.

Ako pokračovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa, tím vyšetrovateľov a kriminalistov intenzívne pracuje na objasnení tohto prípadu. „Zhromažďujeme informácie o páchateľoch, vypočúvaní sú ďalší svedkovia, ktorí by nám mohli pomôcť celý skutok objasniť. Aj v tejto chvíli sa policajti nachádzajú na mieste činu a prípad dokumentujú. Vzhľadom na počiatočné štádium, nie je v tejto chvíli možné poskytnúť žiadne informácie. Hneď ako to situácia dovolí, verejnosť budeme informovať,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM