Erik Bojničan Krimi

Polícia: Pri vážnej nehode úradoval alkohol. 6 ľudí zranených, zásah vrtuľníka!

Pri čelnej zrážke sa podľa mužov zákona zranilo až 6 ľudí. Policajti hovoria o tom, že pravdepodobne kvôli alkoholu šofér nezvládol riadenie a prešiel do protismeru, v dychu mal až 1,5 promile!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Pri vážnej nehode úradoval alkohol. 6 ľudí zranených, zásah vrtuľníka!
Zdroj: Facebook/Horská záchranná služba

Policajná hovorkyňa Mária Linkešová informovala o tom, že muži zákona dokumentujú vážnu dopravnú nehodu v obci Ratnovce. V nedeľu krátko po 16:00 h došlo podľa slov hovorkyne k čelnej zrážke medzi osobnými autami Ford Escord a Škoda Yeti. Ako ďalej uviedla Linkešová, na mieste nehody zasahoval vrtuľník.

„Pri nehode došlo k 1 ťažkému zraneniu a 5 osôb sa zranilo ľahko. Vodičovi z Fordu, ktorý sa zranil ľahko, namerali policajti po nehode 1,5 promile alkoholu v dychu,“ opisuje Linkešová.

Ako ďalej uviedla hovorkyňa, pravdepodobne kvôli alkoholu vodič Fordu nezvládol prejazd ľavotočivou zákrutou a prešiel do protismeru, kde došlo k čelné zrážke. Jedná sa za krátky čas už o druhú vážnu nehodu v tomto úseku cesty. Len prednedávnom sme vás informovali o tragédii, pri ktorej mladík (20) zrazil na autobuske dve ženy, kde matka (†76) na mieste zomrela.

Pozrite si autentické FOTO z miesta nehody

Čítajte tiež:

Pričítajte si nové info od policajtov o vážnej dopravnej nehode

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM