Alexandra Kolínská Kultúra

Porotcovia o košických stredoškoláčkach: Do finále sme vybrali zaujímavé typy! FOTO

V Košiciach prebehlo kolo kastingov celoslovenskej súťaže Miss stredných škôl. Krásne tínedžerky však museli porotu zaujať aj slovným prejavom. Pozrite sa, ktoré študentky postúpili ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Porotcovia o košických stredoškoláčkach: Do finále sme vybrali zaujímavé typy! FOTO
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

Ďalší ročník súťaže Miss stredných škôl sa rozbehol. V Košiciach sa uskutočnil kasting, ktorého sa zúčastnili pôvabné súťažiace. Viac sa dočítate v článku Košické baby bojovali o postup aj v sexi plavkách: ZÁBERY z kastingu Miss stredných škôl!

Zaujať porotu sa snažili svojou charizmou, mierami či úsmevom. Prezradili o sebe vlastnosti, ktoré by mohli porotcov osloviť a pózovali pred fotoobjektívom. Napokon sa podarilo postúpiť do užšieho výberu dvom dievčatám, ktoré dokázali zaujať najviac. To šťastie mali Marcela Kleinová, Zlatica Kudrecová, Dominika Feketová a Patrícia Jelcsová.

„Nekladieme dôraz na výhry v tejto súťaži. To znamená, že my sa im snažíme dať všetko to, čo majú počas celej súťaže, nadlimit oproti klasickým súťažiam. Sú im zbytočné autá, sú im zbytočné byty… Sú to stredoškoláčky, to znamená, že skôr sa zameriavame na to vzdelanie a cestovný ruch. Samozrejme ich čakajú vecné ceny, ako kozmetika, horský bicykel či nafotené fotografie. Skôr ide o tie zážitky a prípravu do budúcnosti,“ povedal riaditeľ súťaže Stanislav Šagáth.

Ako však zhodnotil košický kasting? „Zatiaľ boli iba dva kastingy, takže veľmi sa to ešte nedá hodnotiť. Ale môžem povedať, že bolo málo dievčat oroti tomu ako sme zvyknutí v Košiciach. Čo sa týka kvality, to je každý rok približne rovnako. Niektoré dievčatá na to majú, niektoré skúšajú ale ešte nie sú s tým uzrozumené. Každopádne ich prišlo veľmi málo, možno nie všetky školy vylepili naše plagáty, ale môže byť na vine aj chrípkové obdobie. Ale ja si myslím, že sme vybrali celkom zaujímavé typy a keby aj všetky tieto štyri dievčatá postúpili do finálovej desiatky, tak by som nebol vôbec proti,“ dodal.

Čítajte aj: V Prešove hľadali najkrajšiu stredoškoláčku: Tieto dievčatá zaujali najviac!
Mladé krásky bojovali o postup: V Poprade hľadali najkrajšiu stredoškoláčku, zábery z kastingu!

Tieto stredoškoláčky postúpili na košickom kastingu
15
Galéria
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM