Nikola Richterová Regióny

Posviatočné zľavy sa začínajú zvyšovať, ľudí po obchodoch je už ale menej

Obchody sa svojho tovaru snažia zbaviť navyšovanými zľavami. Ak sa však vyberiete do obchodných centier teraz, nemusíte sa obávať veľkého množstva ľudí, aké bolo po Vianociach. Strediská sú momentálne omnoho prechodnejšie. Tým, ktorí však nakupovanie neobľubujú, odporúčame ešte chvíľu počkať.

Ilustračný obrázok k článku Posviatočné zľavy sa začínajú zvyšovať, ľudí po obchodoch je už ale menej
Foto: Nikola Richterová / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme písali pred Vianocami, obchody sa rozhodli dávať svoj tovar do výpredajov len postupne. Zľavy preto neboli často až tak citeľné. Najčastejšou bola tá vo výške 30%. Momentálne sa však nákupní nadšenci môžu tešiť z toho, že predávajúci cítia, že výpredaje majú svoju prvú vlnu už za sebou, čo ich núti vyzdvihnúť zľavy ešte vyššie.

Najmenej ľudí je na okraji mesta

Ľudia, ktorí nemajú radi nakupovanie a najmä veľký počet ľudí na jednom mieste, by s cestou do obchodných domov mali ešte predsa len počkať. Hoci je ľudí v centrách už menej, stále to však pre tieto skupiny jednotlivcov nie je optimum.

Ak sa už nakupovaniu vyhnúť nedá, odporúčame vybrať si strediská, ktoré sa nachádzajú na okraji mesta. Menej ľudí nájdete v Bory Mall, či Shopping Palaci. Bez zbytočných problémov alebo stresov by ste však mali nakúpiť aj v Poluse. Obchodné domy ako sú napríklad Central, Aupark, Eurovea či Avion teda odporúčame prenechať ľuďom, ktorým miesta plné ľudí nevadia.

Výpredaje ponúkajú aj obchody s nábytkom

Zľavový ošiaľ sa však rozhodne netýka iba oblečenia, či bižutérie. Na svoje si momentálne rozhodne viete prísť aj v prípade, že si napríklad prerábate byt alebo len proste potrebujete nejaké tie drobnosti do svojho bývania. Nábytkárske obchody žijú výpredajmi tiež.

V tomto prípade však treba počítať s tým, že najväčší záujem je najmä o ten najznámejší žlto-modrý obchod. Švédska predajňa v Bratislave je skutočne preplnená.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM