Tlačové správy

Potešte módnym darčekom podľa aktuálnych trendov

Má vaša kamarátka sviatok alebo ju chcete len tak potešiť?

Ilustračný obrázok k článku Potešte módnym darčekom podľa aktuálnych trendov
Zdroj: TASR

Čo urobí väčšiu radosť ako poriadne dámske oblečenie, ktoré dnes diktuje trendy. Na čo by ste sa mali zamerať, aby ste trafili do čierneho? Aké sú najvýraznejšie trendy súčasnosti? Módne trendy sú prelietavé ako motýľ, chvíľu tu sú a robia nám radosť, potom zrazu odletia a rýchlo na ne zabudneme. Čo letí túto jeseň?

Zamat

Pohladenie zamatu je v kurze. Materiál príjemný na dotyk, v zime zahreje, v teple ochladí a pôsobí veľmi elegantne. Zamatové kúsky vyberajte v tmavšej farbe, aby jeho elegancia mohla vyniknúť – čierna, tmavomodrá, bordová či tmavozelená. Aké oblečenie zo zamatu je najviac trendy? Zamatovým sakom, mikinou, topom či šatami nič nepokazíte. Práve naopak, zažiarite viac ako Severka. A vaša kamarátka tiež, keď sa jej rozhodnete kúpiť ako darček zamatový top.

Kožušiny

Kožušiny boli vždy v móde, veľkou výhodou dnešných dní je, že si už takmer nikto nepotrpí na tom, aby bola kožušina pravá. Takže syntetické kožuchy sú v rozlete. Hlavne výrazné biele farby, ktoré vyzerajú elegantne, nadčasovo, minimalisticky a zároveň výrazne. Úžasná kombinácia, čo poviete?

Military štýl

Vojenský štýl je v móde. Dvojradové kabáty, saká uniformového vzhľadu, vojenské dámske bundy, maskáčové vzory. Tento módny trend je inšpirovaný leteckými, vojenskými a aj tradičnými uniformami.

Bordová farba

V roku 2015 získala bordová farba absolutórium, stala sa oficiálne farbou roku. Veľmi elegantná farba, s ktorou to ale nemôžete preháňať. Jeden, dva kúsky a dosť. Veľkou výhodou je, že vynikne pri akomkoľvek type pokožky. Ideálne je ju kombinovať s horčicovou hnedou, tmavomodrou či béžovou. A naopak, vyvarujte sa žiarivým farbám.

Našli ste inšpiráciu pre svoju kamarátku? Alebo radšej váš výber bude smerovať medzi vtipné erotické darčeky, ktoré vždy rozosmejú? Aktuálne trendy už poznáte, je to na vás.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM