Tomáš Šuhajda Kultúra

Potvrdené: V Humennom sa bude opäť natáčať celovečerný film!

Tím mladých ľudí okolo Daniela Kontuľa natáčal takto pred rokom prvý humenský film. Romantická komédia Stálo to za to aj napriek tomu, že to bola ich prvotina, zožala obrovský úspech. Latka je postavená vysoko, no filmári z Humenného teraz plánujú nový level...

Ilustračný obrázok k článku Potvrdené: V Humennom sa bude opäť natáčať celovečerný film!
Zdroj: Dnes24.sk

Pôvodne to mal byť film len pre známych z filmového tímu. Odmenou malo byť to, že si ho na záver spoločne pozrú v kine. Napokon z toho bolo beznádejne vypredané kino a to tak, že niektorí sedeli aj na schodoch a ďalší sa do sály ani nedostali…

Teraz, s odstupom roka, nás zaujímali ďalšie plány Daniela Kontuľa a celého tímu. Čo to už naznačil v zime, keď začali hľadať ľudí, ktorí by sa chceli zapojiť do nového projektu. Ako to vyzerá aktuálne?

Prípravy na nový film sú podľa Daniela v plnom prúde a ako sám hovorí, latku si posunuli podstatne vyššie. „Môžete očakávať veľký posun v samotnom vizuále filmu, v jeho obsahu, miestach kde sa bude natáčať a mestách kde sa bude premietať,“ priblížil pre Humenné24 tento študent dizajnu médií.

Zdôraznil, že stále platí to, že radi príjmu do tímu každého kto bude mať záujem, a to aj bez predošlých skúseností v oblasti audiovízie či herectva . „Stačí, že budú chcieť,“ hovorí Daniel. Šancu zviditeľniť sa tak majú všetci, od nádejných hercov cez vizážistky až po hudobníkov.

„Taktiež sme už začali aktívne hľadať aj sponzorov, veríme, že takýto film je pre firmy v regióne zaujímavou možnosťou ako sa zviditeľniť a to netradičnou a efektívnou formou,“ vysvetľuje autor prvého filmu natočeného v Humennom.

Nielen Humenčania sa tak opäť môžu tešiť na nový a atraktívny projekt v podaní mladých ľudí. Novinkou by malo byť aj premietanie filmu za hranicami mesta.

Vďaka množstvu grifov, na ktoré sme prišli v predošlom filme, to bude znova niečo lepšie,“ zakončil s prísľubom Daniel Kontuľ.

Foto: ilustračné, zdroj EvoSense

V Humennom sa bude opäť natáčať celovečerný film!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM