Aktualizované Ľubomír Hudačko Krimi

Požiar v Prešove na Obrancov mieru sa skončil tragicky: Hasiči v byte našli mŕtvu starenku!

V Prešove došlo na Ulici Obrancov mieru k požiaru. V byte začalo horieť na šiestom poschodí, na mieste zasahovali hasiči. Udalosť ale mala tragický koniec, v byte totiž našli mŕtvu starenku.

Ilustračný obrázok k článku Požiar v Prešove na Obrancov mieru sa skončil tragicky: Hasiči v byte našli mŕtvu starenku!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Hasiči boli povolaní k požiaru bytu na 6. poschodí na ulici Obrancov mieru s hlásením, že sa v byte nachádza jedna osoba.

„Po príchode na miesto požiaru byt horel a dvere boli otvorené. Byt sprístupnil sused vyrazením dverí. Príslušníci zasahovali v dýchacích prístrojoch pre veľké percento zadymenia. Požiar bol lokalizovaný v kuchyni, kde počas zásahových prác bola nájdená osoba ležiacia na podlahe. Nejavila známky života a mala značný rozsah popálenín. Ostatné osoby nebolo potrebné evaukovať, pretože odišli po schodisku, ktoré zadymené nebolo. Príčina požiaru je v štádiu zisťovania. Škoda zatiaľ nebola vyčíslená,“ uviedol pre Prešov 24 okresný riaditeľ OR HaZZ v Prešove Radoslav Lacko.

„Uhorenou osobou v Prešove je žena (†81) z ulice Obrancov mieru, na 6. poschodí sa pravdepodobne vznietila pri varení. Prípad realizuje policajný zbor v Prešove ako usmrtenie,“ dodal hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Čítajte tiež:

Na Košickej ulici horel autobus MHD: Na mieste museli zasahovať hasiči! FOTO+VIDEO

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM