Monika Vengrínová Rôzne

Pre takýto krok sa rozhodli obchodníci v centre Popradu: Zmena, ktorú zaviedli po otvorení OC Forum!

Len pred pár dňami otvorilo svoje brány nové nákupné centrum na Námestí sv. Egídia. Nakoľko v centre mesta je však i množstvo iných obchodných prevádzok, niektorí ich majitelia sa rozhodli novému obchoďáku prispôsobiť a prijať dôležitú zmenu.

Ilustračný obrázok k článku Pre takýto krok sa rozhodli obchodníci v centre Popradu: Zmena, ktorú zaviedli po otvorení OC Forum!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Tou je zmena otváracích hodín ich prevádzok. „Otváracie hodiny sme prispôsobili novému nákupnému centru už v deň jeho otvorenia minulý týždeň. Život jasne ukazuje, že takýto krok má svoje opodstatnenie. My musíme vychádzať v ústrety zákazníkom a myslím si, že kto to skôr pochopí, ten aj skôr získa nejaký profit,“ ozrejmil rozhodnutie prevádzkovateľov obchodov v centre mesta predseda OZ Pre mesto, poslanec mestského zastupiteľstva a zároveň i obchodník Ondrej Kavka.

Ako uviedol, otváraciu dobu prispôsobilo približne 20 až 25% prevádzok na námestí. Ich prevádzkový čas tak zo 17.00 hodiny predĺžili do 19.00, niektorí dokonca až do 20.00 hodiny. Podľa Kavkových slov to takto bude minimálne do konca vianočných sviatkov.

Obchodníci v centre mesta takisto navrhli poslancom mestského zastupiteľstva a vedeniu mesta predĺženie vysvietenia vianočnej výzdoby, minimálne v centre mesta, aspoň do konca januára budúceho roka. „Príjemné by bolo až do fašiangov, ale vieme, že to niečo stojí, preto by sme boli radi, keby sa to podarilo aspoň do konca januára,“ uviedol Kavka s tým, že obchodníci trvajú i na tom, aby boli vianočné trhy v Poprade tento rok predĺžené až na tri dni, čomu opäť prispôsobia prevádzkovú dobu.

Môže vás zaujímať:

Nové nákupné centrum v Poprade už otvorilo brány: Pozrite si prvé zábery a aj, aké obchody v ňom nájdete

Obchodné centrum Forum má 450 parkovacích miest, budú ale zadarmo? Odpoveď, ktorá zaujíma nejedného vodiča!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM