Zuzana Gadušová Krimi

Prechádzka po Vlčincoch sa pre Táňu zmenila na zlý sen: Neznámy muž si pred ňou vyzliekal nohavice a ...

Podvečer sa išla pani Tatiana prejsť so svojím psíkom. No určite len tak nezabudne na tento deň. Ostala vydesená a preľaknutá. Bolo pravdepodobne veľké šťastie, že mala so sebou svojho psíka.

Ilustračný obrázok k článku Prechádzka po Vlčincoch sa pre Táňu zmenila na zlý sen: Neznámy muž si pred ňou vyzliekal nohavice a ...
Zdroj: Dnes24.sk

Tatiana na prechádzku v lesoparku pravdepodobne tak skoro nezabudne. Do obľúbeného lesoparku chodí veľa ľudí na prechádzku zo psom. No prechádzajú sa tu aj rodiny s deťmi, dôchodci, alebo aj študenti zo Žilinskej Univerzity, či iní mladí Žilinčania. Deti zo základky tu chodievajú na branné a veľmi veľa ľudí si tu ide každodenne zašportovať. Vždy keď idete okolo, môžete vidieť veľa áut zaparkovaných pred lesoparkom. To svedčí o tom že lesopark je vyhľadávaným obľúbeným miestom oddychu.

Žilinčanka takto opísla situáciu

Pani Tatiana išla tadeto na prechádzku so svojím psíkom, zlatým retriverom. Býva na Vlčincoch tak má do lesoparku len na skok, a pomere často chodí na prechádzku práve tu. Išla už smerom domov, na Vlčince. „Už takmer pri vychádzaní z lesoparku na hlavnú cestu, smerom na Vlčince, som si všimla zvláštneho muža. Kráčal oproti a stále sa tak obšíval. Tak som si ho hneď všimla. Už sa zotmelo, bolo okolo sedem hodín, tak som až tak dobre nevidela a sústredila som sa pomerne dosť na psíka. Zrazu sa otočil a začal si rozopínať nohavice. Začal si ich dávať dokonca aj dole, a ja som sa zľakla. Stuhla mi krv v žilách a rozklepalo ma. No keď prišiel bližšie všimol si asi psa a ušiel," opísala nám celú situáciu pani Tatiana.

Mladá pani Tatiana sa veľmi vystrašila, no stihla všimnúť nejaké detaily na mužovi. „Zo strachu som sa ani nepozerala kam ušiel, len som videla ako sa otočil a rýchlym krokom sa vzdialil. Vyplašená som išla rýchlo domov. Ani neviem kade som šla domov, bola som v šoku,„ povedala pani Tatiana. Mal na sebe tmavú šuštiakovú súpravu. Mohol mať tak okolo 35 rokov a bol biely,“ opísala pani Tatiana.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM