Tlačové správy

Prečo je Silvester v Tatrách nezabudnuteľný

Pamätáte si na minuloročné Vianoce tak, ako by to bolo včera? Tak vedzte, že tohtoročné Vianoce sú tu už zajtra. Pripravte sa na klasický zhon, ale aj rodinnú pohodu a potom je Silvester. Vítanie nového roku, možno nejaké tie predsavzatia, veľa šampanského a zábavy.

Ilustračný obrázok k článku Prečo je Silvester v Tatrách nezabudnuteľný
Zdroj: TASR

Už viete, kde budete oslavovať vstup do roku 2016? Čo by ste povedali na nezabudnuteľný Silvester v Tatrách? Žiadne preplnené námestia, žiadne hlučné petardy, no za to skvelá zábava a relax. Tatry sú miesto, kde aj to prebudenie po silvestrovskej noci je menej bolestivé.

Vyššie už byť nemôžete

Čo si myslíte, v akej výške nájdete najvyššie položený hotel v Tatrách? Je to úctyhodných 1670 m. n. m. a teraz si predstavte, že odtiaľto by ste mohli sledovať všetky tie ohňostroje pod Tatrami. Mali by ste Silvester nie s jedným, nie s dvomi, ale s desiatkami ohňostrojov. A bez hluku, pretože v Tatrách je zakázaná akákoľvek pyrotechnika. A čo zažijete, keď sa rozhodnete osláviť Silvester v Sliezskom dome?

Sami sebe pánom

Balíček obsahuje tri noci, no nie každý sa môže uvoľniť z práce už 30. decembra. Preto sa vy rozhodnete, či prídete rovno 31. alebo o deň skôr. Ste sami sebe pánom. Keď sa rozhodnete pre prvý variant, čaká vás pekné privítanie – večera, ktorú je škoda takto nazývať, pretože ide o skutočné kulinárske umenie. A potom? Stretnete sa s horským vodcom, ktorý vám bude rozprávať tatranské príhody, z ktorých budete mať husiu kožu, aj keď budete sedieť pri kozube.

Silvestrovský program a novoročný relax

Do tanca vám zahrá živá hudba a tiež DJ. Takže si pre istotu obujte svoje tanečné črievice. Po tanci každému vyhladne, no nie na dlho, pretože silvestrovská večera musí byť skvelá a v Sliezskom dome sa tým riadia dvojnásobne. Po búrlivej silvestrovskej noci chce mať každý relax, a preto dostanete brunch, po ktorom môžete ísť wellnessovať a vychutnať si lahodné víno ako dar od bohov hôr. Veď predsa ako na Nový rok, tak po celý rok. A na ďalší deň sa s vami štýlovo rozlúčia – pravá slovenská zabíjačka. Čo poviete, páči sa vám takýto Silvester? Oslávte ho v Sliezskom dome.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM